Bombice za kupku s mirisom Starbucks kave su hit!


Koliko smo po društvenim mrežama imali prilike vidjeti, većina ljudi je trenutno opsjednuta popularnom kremastom Dalgona kavom koja je oduševila svojim okusom, ali i fotogeničnošću. Isto tako mnogima nedostaje i omiljena Starbucks kava koju su pili na putovanjima. No, od sad postoji rješenje i za to. Naime, postoje bombice za kupke koje izgledaju baš poput tvoje omiljene kave iz ovog popularnog lanca kafića, a čak im možeš odabrati i okus.

Na web trgovini Etsy, brend BeHappyBeUrself osmislio je ove kupke koje se prodaju po 6,99 dolara. Kao što možemo vidjeti, sama bombica jako nalikuje popularnoj kavi. Čak i naljepnica na kojoj se nalazi logo brenda je u boji popularnog Starbucksa, također ne nedostaje ''šlaga'' te zelena slamka koja vjerno prikazuje omiljeni napitak.

Osim pojedinačne kave, postoji mogućnost kupnje seta koji ima i kolačić kao dodatak kavi, a i on je isto bombica za kupanje. Cijena seta je nešto viša - 18.99 dolara. Da bi doživljaj bio kao da zaista naručuješ kavu, možeš birati između nekoliko vrsta kava kao što su Pumpkin Spice Latte, Frappuccino i Mint Chocolate Chip Milkshake. Vjerujemo kako će u prodaju doći još nekoliko vrsta kako bi tvoj užitak bio još veći.
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...