15 parfema koji će obilježiti ovo proljeće


Opće je poznato da miris može potaknuti draga nam sjećanja. Sitacija je trenutno drugačija nego što je itko  mogao predvidjeti, ali zašto se ne podsjetiti na lijepe uspomene uz pomoć snage parfema? Najnoviji parfemi sadrže cvjetne note, agrume, bobice, toplu vaniliju i druge note koje će vas sigurno podsjetiti na prošlogodišnji odmor i putovanja.

Proljeće je vrijeme kada konačno možemo uživati​​u suncu, pastelnim lakovima za nokte i ​​u slatkom mirisu cvijeća. Što vam je drugo potrebno? Parfem koji utjelovljuje lagani i osvježavajući zrak na otvorenom, naravno. Poput opojne zaljubljenosti, ovi će vas novi prozračni mirisi zadiviti svojim dubokim mirisima koji ostaju na vašoj koži satima nakon nanošenja. Proljetni parfemi za 2020. godinu odnose se na nove, tople i lagane verzije dobro nam poznatih klasika, ali i senzualne nove mirise koji prizivaju na romantiku.



Vaš parfem, točnije, vaš izbor mirisa, je uistinu esencijalni dio vašeg osobnog modnog potpisa. To je način na koji vas drugi prepoznaju kad uđete u prostoriju, a uz to je odličan dodatak i sjajan način na koji se možete izraziti. Samo zato što smo zapeli kod kuće, ne znači da si ne možete priuštiti ovakav mali luksuz koji će vam pomoći da lakše preživite izolaciju i da zadržite ono malo normalnosti koliko je god to moguće. Možda vas miris i odvede do nekih ljepših mjesta i vremena. Oraspoložite se i u nastavku otkrijte novih 15 parfema koji će se nositi ovo proljeće. Nećete moći odoljeti ovom aromatičnom eskapizmu.

POPIS NAJNOVIJIH PARFEMA ZA PROLJETNU SEZONU

Miss Dior – Rose N’ Roses

Dolce & Gabanna – Shine

Palazzo Nobile – Sea Bliss
  
The 7 Virtues – Blackberry Lily

Sol de Janeiro – Cheirosa ’62

Carolina Herrera – Good Girl Fantastic Pink

Gucci – Guilty, Love Edition

Jo Malone – Lavender & Coriander Cologne

Juicy Couture – Oui Glow

Korres – Bellflower Tangerine Pink Pepper

Lancôme – La Vie Est Belle Intensément

Maison Margiela – Replica Springtime in a Park

Thierry Mugler – Alien Mirage Limited Edition

Tocca – Gia

Tom Ford – Rose Prick
journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO