Tko su prema horoskopu najmudrije žene?


Razumne i strpljive. Posjeduju unutrašnji mir. Dobrotu. Visoko uzdignute glave primaju teškoće koje im sudbina donese. Fascinantne su to žene koje posjeduju onu vrstu prirodne, instinktivne mudrosti, koja posebno dolazi do izražaja u zrelijim godinama.

Jeste li na popisu?

Stjecanje mudrosti je veliko dostignuće, kojim se ne može svatko pohvaliti, čak ni u zreloj životnoj dobi. Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost – to je prije svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasjenjuje razum. Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i odlučili su reći kojima od njih će, najvjerojatnije, mudrost doći s godinama.

1. Jarac
Ozbiljnost, smirenost i razboritost – karakterne su osobine i vrline koje od žena rođenih u znaku Jarca čine najmudrije predstavnice ljepšeg spola. One su suzdržane, uvijek postupaju savjesno i znaju donositi prave odluke. Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac. One smireno prihvaćaju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

2. Vodenjak
Žena Vodenjak nije samo fascinantna, već posjeduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima i ne smatraju da su uvijek u pravu. Vodenjaci se ne prepiru oko sitnica. Nikada ne pokušavaju promijeniti svog partnera. Sve životu prihvaćaju onako kako jest.

3. Djevica
Djevice znaju prihvatiti život potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao promatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumiju. Žena Djevica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona zna kontrolirati svoje emocije i usprkos svojoj unutrašnjoj snazi djeluje vrlo nježno i ženstveno.

4. Bik
Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini. Žena Bik može postati muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u obiteljskom životu. Divne predstavnice ovog horoskopskog znaka znaju dati zaista mudre savjete.

5. Ovan
Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.  Žena Ovan također želi upoznati svijet i zato voli čitati knjige i obično ima hobije.
she.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...