Raščupana Tatjana Jurić poručila: Moja frizura do daljnjeg, imamo pametnijeg posla


Radijska voditeljica Tatjana Jurić jedna je od ljudi koji i dalje redovito odlaze na posao jer nema mogućnost rada od doma.

No iako svaki dan mora izaći iz kuće, na svojem je Instagramu još prošlog tjedna sljedbenicima dala do znanja da vrijeme prije i nakon posla povodi doma i pozvala ih da budu odgovorni i naprave isto.
Sada je na društvenoj mreži pokazala svoju neurednu kosu te je u opisu fotke poslala i jasnu poruku svima koji su na mukama zbog zatvaranja frizerskih salona.
"Ovo je moja frizura do daljnjega, sve zlo s tim, imamo sad i pametnija posla", poručila je raščupana Tatjana te je ponovno pozvala ljude da ostanu doma.

Mi ćemo se samo nadovezati na nju i dodati da vam, osim frizure, trenutno ne bi trebala biti važna ni manikura, a ovo posebno naglašavamo zbog uznemirujućih poruka koje su do proteklog vikenda pristizale radnicama beauty salona, o čemu više možete čitati OVDJE.

Budite odgovorni i ostanite doma, a za kosu i nokte ćete se pobrinuti kada se stvari vrate u normalu.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...