Nove epizode "Tračerice" - jedva čekamo nastavke!


Prema portalu Deadline, HBO je potvrdio da će Emily Alyn Lind igrati ulogu Audrey, nove glavne figure u seriji.

Ova glumica postat će nova Serena
Gossip Girl-Reboot dobio je svoje prvo lice – Emily Alyn Lind, koja će imati ulogu Audrey, odnosno, ova 17-godšinjakinja tako će predstaviti mlađu verziju Serene. Naime, kruže glasine kako će Audrey biti tinejdžerica koja je baš prekinula dugotrajnu vezu kako bi počela otkrivati svijet. Inače, glumica je već sakupila poprilično glumačko iskustvo – između ostaloga, glumila je u filmovima i serijama poput „Code Black“, „Revenge“ ili „The Babysitter“.
Tračerica-reboot: evo što znamo do sada
Drugi glumci i glumice još nisu potvrđeni. Doduše, poznato je da će Kristen Bell biti službeni glas „Tračerice“. I mjesto nove serije bit će kao i u originalu: privatna škola „Constance Billard“. Hoće li još netko – osim Kristen Bell – iz stare postave glumiti u rebootu, još nije poznato. „Toliko smo se navikli na prijašnju postavu da bismo rado pozdravili dio iste. Bilo bi sjajno vidjeti ih opet“, objasnio je producent serije Josh Schwartz u jednom intervjuu.

Što se tiče izbora karaktera i figura, u rebootu se želi pokazati veća količina različitih seksualnih opredjeljenja te etničkih skupina, odnosno neće biti sve bijelo te će biti više LGBT-relevantnog sadržaja, rekao je producent i autor Joshua Safran. „Želimo prikazati kako svijet danas izgleda“, dodao je.

Mnoge obožavateljice zanimalo je kako će se odviti priča sa slavnom petorkom, a prema riječima producenata ona će biti smještena u sadašnjost. Ipak, radnja neće biti toliko usmjerena na živote dosadašnjih protagonista već promjene koje su zadesile moderno društvo. U vremenu Instagram zvijezda, blogera i influencera, novi nastavci idealni su za prikaz tračerske scene New Yorka i njegove nove mlade elite. Kada je reboot službeno najavljen u sinopsisu serije je stajalo iduće: "Osam godina nakon gašenja originalne web stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne srednje škole u New Yorku upoznaje se s društvenim nadzorom "Tračerice". U seriji će se prikazati koliko su se društveni mediji, ali i New York, promijeniti tijekom minulih godina."
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...