Halle Berry provokativnom fotkom proslavila šest milijuna pratitelja na Instagramu



grudnjak-halle_berry-instagram-provokativno-fotografija
Halle Berry s 53 godine izgleda bolje no ikad.

Prelijepa glumica više je puta dokazala da se ne srami pokazati sve, a samu je sebe nadmašila kada je povodom 53. rođendana objavila fotku na kojoj pozira u mokroj majici bez ičega ispod. Sličnom je fotkom ponovno raspametila svoje pratitelje, a ovog puta njezin je čitav outfit sačinjavao minijaturni prozirni grudnjak.
"6 milijuna pratitelja! Vi ste mi zaista najveća inspiracija, podrška i najpozitivniji ljudi koje sam mogla tražiti. Puna sam ljubavi dok šetam po kući i prakticiram socijalno distanciranje. U pidžami sam čitav dan! Pozdravljam sve nas koji ludimo kod kuće i roditelje koji sad imaju još više posla no inače! Ovo su ozbiljna vremena i srcem sam sa svima bolesnima i onima čija su primanja pogođena - mogu se samo moliti da se stvari što prije vrate u normalu. Ostanite čisti, sigurni i ispravno informirani. Volim vas, ljudi", napisala je Halle ispod fotke zahvaljujući se svojoj velikoj zajednici koja sada broji šest milijuna ljudi.

Njezini vjerni pratitelji držali su se isključivo komplimenata, a velik broj joj je pripisao i titulu najzgodnije žene na svijetu.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...