4 modela jakni koje će obilježiti proljeće, a donosimo i uz što ih nositi ove sezone

Svježinu, vedrinu i smjelost proljeće unosi i u naše ormare i zato ga s nestrpljenjem očekujemo. No, uz sve blagodati često nabacuje masku prevrtljivosti i prisiljava nas da odabiru odjeće pristupamo mudro. Nema problema! Na iznenadne pljuskove, promjene u temperaturama ili vjetrovita popodneva sasvim smo spremne i to modnim kombinacijama koje su trendi, optimistične i pametne. Najvažnije je pritom izabrati odgovarajuću jaknu koja će nas osim svojom praktičnošću osvojiti i stilom. Zato je pravo vrijeme da se inspiriraš sljedećim kombinacijama, a još više inspiracije potraži na City Mix and Matchu!



Nježno lice motorističke jakne
Godišnje doba, koje ljepotu na ulice donosi i preko odjevnih kombinacija modnih poklonica, sigurno bi odobrilo ovu opuštenu, a opet elegantnu kombinaciju u kojoj možeš savršeno izgledati u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Nezamijećeno ne možeš proći uz trenutačno ultra-popularne traperice balon kroja koje će posebno privlačno izgledati uz salonke pastelnih boja. Uz košulju zanimljivog printa proljetni styling zaokruži motorističkom jaknom, za koju već odavno nije rezervirana samo crna boja. Nama se baš sviđaju pastelne proljetne nijanse koje možeš upotpuniti odgovarajućom torbicom i nježnim proljetnim notama parfema. Ulice te čekaju!


Vječna parka za proljetne pljuskove 
Proljeće je vrijeme da iz ormara izvadimo omiljene lagane parke koje nas uvijek iznova oduševe svojom udobnošću i praktičnošću. Krojevi koji laskaju svakoj figuri opremljeni kapuljačom jamče sigurnost na svakom koraku, a najbolje ih je kombinirati uz uske traperice. Casual izdanje možeš podignuti statement gležnjačama, satom i vestom u nježnijoj boji koja će dati ženstveni touch.



Sako za baš svaku priliku
Crni sako klasika je koju svakako trebaš imati u ormaru, a dopušta ti da se razigrano poigravaš s njegovom elegancijom. Izvrsno će nadopuniti kombinaciju uz poderane traperice, T-shirt i tenisice, ali ne možemo zamisliti ni bolji statement svečanom outfitu. Nešto odvažniji izgled, koji će u istu ruku zračiti profinjenošću i seksepilom, osigurat će ti kožne hlače koje uz sako možeš upotpuniti cipelama na visoku potpeticu. Malom crnom torbicom i bodyjem zaokružit ćeš ovu vamp modnu interpretaciju, ali ljestvicu možeš podignuti i notama parfema te zanimljivim naušnicama.


Komad bez kojeg ne možemo - traper jakna
Ima li boljeg razloga nestrpljivom iščekivanju toplijih dana od upečatljive plisirane suknje na točkice? Razigrani i nježni odjevni predmet u dnevnim izlascima super će izgledati uz balerinke, ali i uz udobne tenisice. Vesta u pastelnoj nijansi sjajno će se uklopiti u ovaj outfit, a preko ramena nabaci traper jaknu, vječni klasik koji će proljetnim izazovima doskakati još sezonama. Ako još uz to naneseš idealnu nijansu ruža, bit ćeš sasvim spremna uzvratiti sunčanim poljupcima proljeća.



miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!