Uz ovaj trik vaša kupaonica će mirisati baš svakog dana


Iz profesionalne su tvrtke za čišćenje Sadie’s Professional Cleaning Service na Instagramu nedavno otkrili jedan trik s omekšivačem rublja koji je mnoge oduševio.


Sve što trebate je, pišu na svom profilu, boca mirisnog omekšivača za rublje izliti u kotlić – tako će se svježi miris osjetiti  nakon svakog puštanja vode.


Njihovi stručnjaci kažu da će omekšivač jednostavno potonuti na dno, a sa svakim ćete puštanjem vode osjetiti miris svježeg rublja.




Dodali su da ovaj trik neće oštetiti ni wc školjku, ni sustav odvoda, a pratitelji su se složili kako jedva čekaju isprobati.


No, iako se ideja svidjela većini, neki nisu tako sigurni jesu li omekšivači rublja formulirani tako da svojim sastavom neće začepiti odvod nakon duljeg korištenja.


Javio se tako i jedan vodoinstalater koji savjetuje da ipak pripazite, ovisno o tome kakvu školjku i kotlić imate, te da eventualno provjerite s proizvođačem.


Za one koji ne žele riskirati s nepoznatim kemikalijama, u iste se svrhe može koristiti i mirišljavi regenerator za kosu.
ljepotaizdravlje.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO