Šampanjac plava: Hit-nijansa zbog koje kosa izgleda posebno njegovano i sjajno


Nekad davno prelazak na plavu boju kose značio je otprilike dvije stvari - vaša će kosa biti ili platinasto plava ili zlatno žuta.

Međutim, danas je situacija potpuno drugačija i prelazak u svijet plavuša nudi bezbrojne mogućnosti.

Zahvaljujući stručnjacima i modernim tehnikama bojenja kose možete birati između cijelog mnoštva plavih nijansi - od već spomenute platinaste preko hladne do pepeljaste plavuše.

Opcija koja je posebno popularna u posljednje vrijeme jest šampanjac plava boja kose. Prema riječima stručnjaka jedna je od nijansi koje će obilježiti 2020. godinu.

Još od 17. stoljeća šampanjac se povezuje s bogatstvom i prestižom, a 1905. godine zabilježen je i kao boja. Njegova meka, blijedo zlatna nijansa postala je sinonim za luksuz, a sve navedeno vrijedi i u svijetu kose.

Boja šampanjca kosi daje raskošan, lijep i prirodan izgled. Kosa obojena u ovu kremastu nijansu sjajna je i elegantna - baš poput šampanjca.

Njujorška koloristica Kimberly Bonondona svojedobno je objasnila da je ta boja savršena kombinacija ledene i zlatno plave. Konačni je rezultat plava kosa sa zlatnim podtonom.

U nastavku pogledajte kako ta nijansa izgleda na kosi, uz napomenu da i šampanjac plava boja ima više mogućih verzija i u dogovoru s frizerom prilagođava se tonu kože.
zadovoljna.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!