Retrogradno kretanje Merkura donosi zbrkane osjećaje, nesporazume, kašnjenja i odgode


horoskop-astrologija-zodijak-merkur-retrogradni_merkur
Predstavljamo vam planetarna kretanja u nastavku veljače, počevši od punog Mjeseca u Lavu 9. veljače. U nedjelju, kad se Mjesec nađe u opoziciji sa Suncem u Vodenjaku, preporučujemo vam oprez u svim aktivnostima, osobito onima koje se odvijaju pred očima većeg broja ljudi. Da ne upadnete u nevolju, klonite se alkohola i budite škrti na jeziku

Merkur je 3. veljače ušao u Ribe, veličajući intuiciju, osjećaje, snove i vizije, a gurajući logiku u drugi plan. Dok je u ovom visoko empatičnom znaku postat ćete pažljivi i suosjećajni slušatelji, skloniji pomoći djelom ili bar savjetom. Međutim, Merkur će 17. veljače prijeći na suprotnu stranu Sunca i stoga prividno ići natraške u odnosu na Zemlju.

U tri tjedna retrogradnog kretanja donosit će zbrkane osjećaje, nesporazume, kašnjenja i odgode. U tom razdoblju intuiciji neće biti za vjerovati.Venera je 7. veljače ušla u Ovna, dajući poticaja koketiranju i kratkim vezama. U tri tjedna koja će Venera provesti u vrućem Ovnu ljudi će se u ljubavi lako 'paliti i gasiti'. Burno ćete izražavati naklonost s namjerom da ostvarite brzo tjelesno zbližavanje. Ako vam ofenziva prema jednoj simpatiji propadne grubo ćete joj spočitnuti manjak suradnje i prebaciti se na drugu metu.

Mars 16. veljače ulazi u sebi srodan znak Jarca nudeći uspjeh onima koji marljivo i predano rade. Što više truda budete ulagali, to ćete više profitirati.

Od 19. veljače Mars će se lijepo povezati sa Suncem u Ribama i stvoriti povoljnu planetarnu klimu za Ribe, Bikove, Škorpione i Jarce. Ta četiri znaka trebaju tijekom vladavine Riba zapeti na poslu i u školi.

Pretkraj mjeseca, 23. veljače, nastupa mlađak u Ribama, tijekom kojeg će se svim umornima i prestresiranima isplatiti povući u osamu da srede misli.
tportal.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!