Ovih 8 vrsta voća prirodno topi masnoće ali s jednim morate pripaziti


mršavljenje-voće-budi_fit-prirodno_topljenje_masnoća
Kad je riječ o procesu mršavljenja, onda prehrana igra veliku i važnu ulogu. Na sreću – postoji voće! Ono smanjuje glad i želju za slatkim te je sjajna mogućnost za kurenje masnoće. Voće sadrži malo kalorija, ali je prepuno važnih prehrambenih tvari. Može ih se sjajno integrirati u svaki obrok ili kao međuobrok. Različita istraživanja pokazala su da konzumiranje određenih sorti voća pridonosi učinkovitijem kurenju masnoća…

1. Jabuke
Prema motu - „Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van!“ – trebala bi doista svaki dan jesti ovo voće – koje ujedno i kuri kalorije! Jabuke su bogate balastnim tvarima te dokazano smanjuju masnoću.
Ovo voće brzo će te zasititi – te ćeš imati manje želje za raznim slatkišima i nezdravim grickalicama.

3. Avokado
Avokado ne slovi bez razloga kao najomiljenija superhrana. Sadrži puno omega-3-masnih kiselina te potiče proces izmjene tvari i pomaže nam kod mršavljenja. Oprez: ovo voće ima velik udio masnoća te ga ne bi trebala jesti u velikim količinama.

4. Limun
Limun je sjajan za detoksikaciju. Međutim, ovo voće pomaže nam i kod kurenja masnoće. Osobito je dobro u smoothijima te kao limunada.

5. Kivi
Ovo zeleno voće ne smije se podcijeniti! Kivi nam daje serotonin – hormon dobre volje – od kojeg također i bolje spavamo. A masnoće se najbolje kure za vrijeme dobrog sna!

6. Borovnice/maline
Sočne i slatke čarobne kuglice – borovnice i maline spadaju u voće koje kuri kalorije i to zahvaljujući antioksidantima koje sadrže. Potiču izmjenu tvari te pomažu kod mršavljenja.

7. Dinja
Dinja sadrži tvari koje smanjuju upale te puno antioksidansa koji su dobri u borbi protiv otrova. Također ima dobre kvalitete za kurenje masnoća.

8. Grejp
Osim što grejp super izgleda, jako je zdravo voće! Dokazano smanjuje masnoću na trbuhu!
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO