Ovaj napitak pomaže u rješavanju masnih naslaga na trbuhu, a pije se prije spavanja


zeleni_čaj-đumbir-čaj-mršavljenje-masne naslage-limun-krastavac-peršun-napitak-vježanje-antioksidansi-gubitak_kilograma
Previše masnoće na području trbuha se smatra iznimno opasnim za zdravlje srca, a čak su i mršave osobe u opasnosti od razvoja kardiovaskularnih bolesti ako na području trbuha imaju višak masnoće.

Trčanje, vožnja biciklom, plivanje  - bilo koji oblik vježbanja koji ubrzava rad srca je dobrodošao ako se želite riješiti viška masnoće na području trbuha. Studije od prije par godina, objavljena u magazinu American Journal of Physiology, tvrdi da će 20 kilometara trčanja tjedno najbolje pomoći pri skidanju masnih naslaga s područja trbuha. 

Proces možete ubrzati tako da u prehranu dodate određene namirnice, ali i čajeve koji će pomoći, posebno ako ih pijete prije spavanja.

Napici koji tope kilograme ako ih pijete prije spavanja
KRASTAVAC, LIMUN, PERŠIN
Ovaj napitak možete lako pripremiti u vlastitoj kuhinji, a ne zahtijeva posebne sastojke te vjerojatno sve što trebate već imate doma.

Krastavci su poznati po malom broju kalorija i velikoj količini vode. Drugi važan sastojak za gubitak kilograma je peršin koji djeluje kao prirodni diuretik te sadrži vitamine A, B, C koji kontroliraju zadržavanje vode u organizmu dok spavate. Limun će napitku dati bolji okus, a može i pomoći boljem radu crijeva i probavnog sustava. Sve sastojke stavite u blender, dodajte vode i uključite ga. Konzumirajte prije spavanja. 
zeleni_čaj-đumbir-čaj-mršavljenje-masne naslage-limun-krastavac-peršun-napitak-vježanje-antioksidansi-gubitak_kilograma
ZELENI ČAJ
Vježbanje i zeleni čaj idu ruku pod ruku i pomažu bržem sagorijevanju masnoća s trbuha. Zeleni čaj predstavlja pravi rudnik antioksidansa koji sprječavaju nakupljanje štetnih tvari u organizmu. Skuhajte ga prije spavanja, a on će odraditi svoj posao dok vi sanjate.

ČAJ OD ĐUMBIRA
Jedan topla šalica ovog napitka prije spavanja će poboljšati probavu, smiriti nadutost i ostale probleme, a zdrava probava će pomoći kod gubitka kilograma jer se tako eliminiraju svi toksini iz organizma kako bi on mogao apsorbirati esencijalne nutrijente.
ordinacija.vecernji.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!