Ovaj napitak pomaže u rješavanju masnih naslaga na trbuhu, a pije se prije spavanja


zeleni_čaj-đumbir-čaj-mršavljenje-masne naslage-limun-krastavac-peršun-napitak-vježanje-antioksidansi-gubitak_kilograma
Previše masnoće na području trbuha se smatra iznimno opasnim za zdravlje srca, a čak su i mršave osobe u opasnosti od razvoja kardiovaskularnih bolesti ako na području trbuha imaju višak masnoće.

Trčanje, vožnja biciklom, plivanje  - bilo koji oblik vježbanja koji ubrzava rad srca je dobrodošao ako se želite riješiti viška masnoće na području trbuha. Studije od prije par godina, objavljena u magazinu American Journal of Physiology, tvrdi da će 20 kilometara trčanja tjedno najbolje pomoći pri skidanju masnih naslaga s područja trbuha. 

Proces možete ubrzati tako da u prehranu dodate određene namirnice, ali i čajeve koji će pomoći, posebno ako ih pijete prije spavanja.

Napici koji tope kilograme ako ih pijete prije spavanja
KRASTAVAC, LIMUN, PERŠIN
Ovaj napitak možete lako pripremiti u vlastitoj kuhinji, a ne zahtijeva posebne sastojke te vjerojatno sve što trebate već imate doma.

Krastavci su poznati po malom broju kalorija i velikoj količini vode. Drugi važan sastojak za gubitak kilograma je peršin koji djeluje kao prirodni diuretik te sadrži vitamine A, B, C koji kontroliraju zadržavanje vode u organizmu dok spavate. Limun će napitku dati bolji okus, a može i pomoći boljem radu crijeva i probavnog sustava. Sve sastojke stavite u blender, dodajte vode i uključite ga. Konzumirajte prije spavanja. 
zeleni_čaj-đumbir-čaj-mršavljenje-masne naslage-limun-krastavac-peršun-napitak-vježanje-antioksidansi-gubitak_kilograma
ZELENI ČAJ
Vježbanje i zeleni čaj idu ruku pod ruku i pomažu bržem sagorijevanju masnoća s trbuha. Zeleni čaj predstavlja pravi rudnik antioksidansa koji sprječavaju nakupljanje štetnih tvari u organizmu. Skuhajte ga prije spavanja, a on će odraditi svoj posao dok vi sanjate.

ČAJ OD ĐUMBIRA
Jedan topla šalica ovog napitka prije spavanja će poboljšati probavu, smiriti nadutost i ostale probleme, a zdrava probava će pomoći kod gubitka kilograma jer se tako eliminiraju svi toksini iz organizma kako bi on mogao apsorbirati esencijalne nutrijente.
ordinacija.vecernji.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar