Najljepši komadi iz Stradivariusa u hit boji sezone!


Već smo naviknuti kako nam svaka sezona donese novitete koje jedva čekamo vidjeti u svom ormaru, a ovog puta riječ je o šarmantnoj boji koja apsolutno osvaja na prvi pogled. Naime, riječ je o posebnoj nijansi zelene koja je vrlo elegantna, suptilna no i dovoljno upečatljiva za sve stylish kombinacije!

Stradivarius je jedan od onih high street brendova za koji volimo reći da donosi trendi komade po vrlo pristupačnoj cijeni, pa ne čudi što su upravo mint zelenoj boji posvetili cijelu jednu kolekciju. All green komadi vrlo su elegantni, no uz dozu otkačenosti koja u konačnici kreira zanimljiv modni twist, pa smo sigurni da će baš svatko pronaći ono nešto što će sjajno odgovarati i uklopiti se u postojeću garderobu. Kada govorimo o kombiniranju mint zelene boje, govorimo o boji koja je vrlo jednostavna i praktična. Volite li uzorke, spomenuta boja postat će savršen poligon za kreiranje zaigranih veselih kombinacija s dozom smirenosti, a s druge strane sjajna je i za pomalo stroge minimalističke krojeve. Stradivarius u svojoj ponudi ima odlične modele hlača, ali i haljina, kao i kaputa koji će se divno uklopiti u zimsko vrijeme. Mint zelena boja nerijetko je vrlo nepravedno zapostavljena, ali ono što predlažemo je da ovoj boji svakako pružite priliku jer smo sigurni da ćete se instantno zaljubiti u sve ono što pruža.

Kako bi vam kupovima mint zelenih komada što lakše pošla za rukom, u nastavku smo izdvojili ključne modele iz aktualne Stradivarius All green ponude!







fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...