Men's fashion: Blejzeri koje ćete nositi uz svaku proljetnu kombinaciju


men`s_fashion-moda_za_muškarce-blejzeri-proljetne_kombinacije-Zara-Massimo_Dutti-s.Oliver-Reserved-Mango
S dolaskom toplijih dana zimske jakne i kapute pospremit ćemo duboko u ormar, a u prvi plan doći će lagane proljetne jakne, baloneri i blejzeri. Upravo su blejzeri jedan od najsvestranijih komada kako u ženskoj, tako i u muškoj garderobi i savršen su dodatak gotovo svakoj kombinaciji.

Iako na prvi pogled izgledaju kao sakoi, između ova dva odjevna komada ipak postoji razlika. Sakoi su, naime, formalniji i nose se uz odijela, a blejzer se može nositi i uz opušteniju odjevnu kombinaciju. I dok nošenje odijela podrazumijeva identičnu kombinaciju boja i materijala hlača i sakoa, blejzer se nosi u rasparenim kombinacijama. To znači da ga možete nositi na traperice, košulje, pulovere, majice kratkih rukava i sl., a da pritom ne moraju biti u istom tonu.

SAVRŠEN DODATAK SVAKOJ KOMBINACIJI
Blejzeri su odlični za poslovne stylinge jer će svakom outfitu dati potrebnu dozu formalnosti, a takvu smart casual kombinaciju osim na posao možete nositi i na večere, zabave i slična događanja. Odličan su komad za proljetne dane jer kad dovoljno zatopli, blejzer će preuzeti ulogu jakne pa se svakako isplati investirati u barem jedan.

Blejzeri su s godinama napredovali i pojavili se u novim izdanjima i krojevima koji laskaju figuri, a pomoću njih ćete postići efekt stiliziranosti čak i kad nemate puno vremena ili volje za spremanjem i uređivanjem. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koje trenutno možete pronaći u high-street ponudi, a na vama je da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa. 
Mango

Reserved

Mango

Zara

Zara

Massimo Dutti

Reserved

Zara

Reserved

Reserved

s.Oliver
journal.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar