Kombinacije boja zbog kojih odjeća i modni dodaci uvijek izgledaju skuplje


Neke boje vole se javno, no jeste li znali da određene kombinacije nijansi izgledaju i luksuzno? Poznata modna stranica WWW izdvojila je četiri kombinacije boja zbog kojih odjevne kombinacije uvijek izgledaju skupocjeno. U nastavku provjerite o kojim se bojama radi i pogledajte četiri kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za stajling.

1. ZELENA I SMEĐA
Prema mišljenju modnih znalaca, efekt luksuza najbolje se postiže se kombiniranjem maslinasto zelene ili kaki zelene i konjak smeđe nijanse, i to tako da odjevni komadi budu u zelenoj, a dodaci i cipele u smeđoj boji.


2. ŽUTA I PLAVA
Previše pastelnih nijansi u jednom izdanju često ne daje dobar modni rezultat, ali ne kada su u pitanju svjetloplava i svjetložuta. Tajna je u kontrastu između tople i hladne boje zbog kojeg je ova kombinacija pastelnih nijansi itekako poželjna.


3. BEŽ I BIJELA
Obožavateljice modnog minimalizma odavno su vjerne ovoj kombinaciji boja. Eksperimentirajte s prljavo bijelom nijansom umjesto klasične bijele ili pak obje kombinirajte s bež komadima.


4. CRVENA I RUŽIČASTA
Nekadašnja tabu-kombinacija danas je jedan od omiljenih među trendsetericama koje znaju da u pravoj izvedbi može izgledati nevjerojatno šik. Stručnjaci savjetuju kombiniranje zagasitih i dubokih nijansi, ali najhrabrije ljubiteljice mode posegnut će i za ostalim nijansama iz uistinu bogate ružičaste i crvene palete.

zadovoljna.hr

Budi najbolja verzija sebe !!!