Jeste li već pročitali knjigu u kojoj bruji cijeli Internet?


Provokativni priručnik o romantičnim odnosima današnjice
Belgijska autorica, ujedno i jedna od najcjenjenijih psihoterapeutkinja specijaliziranih za romantične međuljudske odnose, u svojoj knjizi ''Parovi u zatočeništvu'' donosi nov pogled na seks, prisnost i ljubav u modernim, monogamnim odnosima.

Moderni nam romantični odnosi obećavaju sve – cjeloživotno prijateljstvo i partnerstvo, bezuvjetnu ljubav, prisnost i erotsku žudnju; danas od jedne osobe očekujemo da nam, u emocionalnom smislu, prskrbi sve ono za što je nekada bilo potrebno ''cijelo selo'': osjećaj pripadnosti, značaja i sigurnosti. Iskusna psihoterapeutkinja Esther Perel na otvoren, humorističan način ukazuje na prirodu i kompleksnost dugoročnih odnosa i ulogu koju imamo u njima. Vrlo je lako poistovijetiti se s brojnim situacijama koje autorica opisuje u knjizi, a koje ujedno dokazuju da i mnogi drugi parovi prolaze krize za koje ste možda mislili da su svojstvene isključivo vama i vašem partneru. Ono što će vam se posebno svidjeti je što ovo nije tipičan self-help priručnik; Esther ističe kako ne postoji ''jedini pravi put'' te ne nudi striktna pravila i rješenja, kako to obično biva u većini self-help priručnika, već čitatelju daje uvid u različite perspektive problema koji se često javljaju u modernim odnosima, a koje će vas natjerati da preispitate vlastite odluke, navike i propuste.

Ova senzacionalna knjiga, koja se vrlo brzo pronašla na samom vrhu najčitanijih knjiga u hrvatskim knjižarama, bi vrlo lako mogla preobraziti način na koji živite i volite.fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar