Jennifer Lopez: Bez šećera i ugljikohidrata sam gladna, zato imam jedan trik



O BRAKU I MUŠKARCIMA
Iskreno, svaka rastava me slomi. Nakon rastave s Marcom Anthonyjem ležala sam u krevetu nemoćna, ali kratko. Obitelj mi je sve, a raspala se. Svejedno nisam izgubila vjeru u ljubav. Kad god nisam bila u vezi, osnovna misija bila mi je da nađem dečka kako ne bih bila sama. Samo sam tako mogla preboljeti gubitak muškarca.

 DJECA
Biti majka 11-godišnjim blizancima Emmi i Maxu za mene je najvažniji posao. Iako imam 50 godina, želim još djece! Ne znam ima li to Bog u planu, ali voljela bih pokušati. Otvorena sam prema tome, a vjerujem da bi moja djeca voljela dobiti barem još jednog brata ili sestru.

 ALEX RODRIGUEZ 
Poznaje me bolje nego bilo tko drugi. Prošlo je već tri godine otkad smo zajedno i uskoro ćemo se vjenčati. Ne sutra, ali iduće godine sigurno. Voljela bih veliko vjenčanje i ovoga puta želim se udati u crkvi  jer dosad još nisam sklopila crkveni brak.

VJEŽBANJE
Volim vježbati ujutro i ne ostavljati to za kasnije. Mnogo je lakše prionuti na trening kad je dan tek počeo. Mislim da je vježbanje ključ sreće i zadovoljstva.

O PREHRANI
Ispostavilo se, kad ne jedem šećer ni ugljikohidrate, da sam cijelo vrijeme gladna. Zbog toga pokušavam jesti mnogo zdravih užina.

VOLIM...
  dugu kupku. Volim bilo što kreativno. Obožavam dekoriranje i  prelistavanje magazina. Ne mogu biti na miru – ja sam od onih ljudi koji vole raditi pa u isto vrijeme pjevam, plešem, glumim... 

VISOKI STANDARDI
 Imam neke svoje standarde koji su vezani uz partnera i kako bih voljela da mene tretiraju. Dajem mnogo, ali mnogo i tražim, a tu nije riječ o materijalnim stvarima već o ljubavi, odanosti i drugim kvalitetama koje čine dobar odnos. 

O POČECIMA KARIJERE
  Kada sam s 26 godina dobila glavnu ulogu u filmu “Selena”, bila sam premlada da bih shvatila što se događa. Za nju sam dobila honorar od milijun dolara, što je bilo više od ijedne latino glumice dotad. Baš to je otvorilo put mnogim mojim kolegicama. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste.

FEMINIZAM
Osvrnut ću se na svoj zadnji film  “Prevarantice s Wall Streeta” u kojem sve ključne uloge u filmu igraju žene, što daje snagu drugim ženama. Recimo da sam se tu kladila na sebe i na sve nas, žene.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!