Horoskop otkriva: Što vaš partner želi za Dan zaljubljenih


Biranje poklona za partnera u većini slučajeva je težak posao, jer ga želite u isto vrijeme oduševiti i iznenaditi, a to je osobito teško kada je u pitanju Valentinovo. Srećom, i ovdje se možete osloniti na horoskop, pa s obzirom na znak svoje druge polovice možete otkriti što to on želi, piše Elite Daily.

Pronađite horoskopski znak svog voljenog ili svoje voljene i otkrijte čemu se ove godine nada.

Ovan

Ovan želi lijep komad nakita kojim se može razmetati. Osobe rođene u ovom znaku jednostavno vole skupe i luksuzne stvari i očekuju od svojih partnera da to i znaju.

Bik

Bikovi žele avanturu koja će ih pokrenuti iznutra. Oni su spremni za akciju, ali se osigurajte da u tom procesu nauče nešto novo jer će samo tada to smatrati dobrim poklonom.

Blizanci

Oni žele biti oboreni s nogu. Iako zvuči čudno, Blizanci vole stare predmete koji im bude lijepa sjećanja i predmete vezane za ono što ih zanima, kao što su detalji iz filmova i serija koje vole i slično.

Rak

Rakovi će biti sretni ako dobiju buket ruža i nešto što pokazuje da ih obožavate. Što je buket raskošniji, to bolje. Oni žude za tradicionalnom romantikom.

Lav

Lav želi detaljno isplanirani put na kojem ćete ga obasipati pažnjom i romantičnim gestama. Počnite obraćati pažnju na detalje njegovog ili njenog života kako bi što više bili u skladu s onim što Lav voli raditi svakog dana.

Djevica

Djevice će biti zadovoljne nečim lijepim, kreativnim i romantičnim. Iako su poput Rakova vrlo romantične, Djevice cijene originalnost pa ne očekujte da se zadovolje s bombonijerom i ružom.

Vaga

Vaga će biti oduševljena intimnim i misterioznim sastankom. Ona želi svu vašu pažnju za Dan zaljubljenih i najvjerojatnije mašta za nečim što je seksi i na granici tabua.

Škorpion

Bili bi sretni kada bi dobili staru kolekciju astroloških knjiga. Škorpioni su po prirodi tragači za istinom, a istovremeno su i vrlo znatiželjni. Škorpion najviše voli starinske vrijednosti.

Strijelac

Iako Strijelac najviše voli avanturu, ovaj znak je prilično štedljiv na svim poljima. Ali s druge strane, želja za putovanjem je velika, pa mora naći način kako pomiriti ove dvije suprotnosti u sebi. Zbog toga je najbolje kupiti mu knjigu koja će mu pomoći da sam nađe najbolji način za upravljanje svojim financijama tako da njegove potrebe ne ispaštaju.

Jarac

Jarac najviše želi biti glavni i da se za sve pita, a ta potreba je osobito pojačana kada zna da bi ga se s nečime moglo iznenaditi. Ipak, ako nemate hrabrosti pitati ga što bi htio, pratite njegove navike baš kao što biste to učinili i s Lavom i dokučite za čime žudi.

Vodenjak

Oni su uvijek raspoloženi za nešto čarobno i nesvakidašnje. Neko spiritualno iskustvo ili članarina za jogu bit će savršen poklon za Vodenjaka.

Ribe

Idealan poklon za njih bila karta za koncert njihovog omiljenog izvođača. Unatoč tome što je Valentinovo intiman dan, Ribe bi bile najsretnije kada bi ga provele u što je većem mogućem društvu.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!