Ella Dvornik nakon rođenja druge kćerke: Ovo mi je posljednji put


ella_dvornik-influencerica-porođaj-Rođenje_djeteta
Ella Dvornik i Charles Pearce dobili su drugu kćerku kojoj su dali ime Lumi Wren, a influencerica je na Instagramu otkrila da ne planira imati više djece.
– It’s a wrap! Bukvalno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi medu ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko”, napisala je Ella uz fotografiju iz rodilišta na kojoj pozira sa suprugom.

– Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama – dodala je. Nakon toga je podijelila video curice kako se smije.

Ella je rodila u tajnosti 20. februara, a sretnu je vijest objavila na Instagramu četiri dana kasnije.
azra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...