Crocsice su sada dobile turbo glamurozni model s visokom potpeticom - bi li ga ikad nosila?

Natikače brenda Crocs predmet su razgovora otkad su se pojavile. Većina je zgrožena njihovim izgledom dok se drugi kunu u njihovu udobnost i praktičnost te ih hvale na sva zvona. I na Internetu se mogu naći brojni memovi kojima su predmet šale upravo crocsice. Čak je ih je i modna kuća Balenciaga prije nekoliko sezona uvrstila u svoju kolekciju te ih je podignula na novu razinu. 


Demna Gvasalia, dizajner modne kuće Balenciaga je na proljeće 2018. godine predstavio crocsice s platformom koje su na sebi imale ukrase u obliku loga brenda te brojne šarene motive.

Nekoliko mjeseci nakon modela s platformom, predstavljene su i crocs špic salonke u ružičastoj boji koje su također po sebi imale šarene ukrase nalik na bedževe. 

Dosta ljudi se zgražalo vidjevši te modele, no ipak one najhrabrije ljubiteljice mode su ih ponosno nosile. I taman kad se stišala priča oko ta dva neobična modela, pojavio se još jedan veoma zanimljiv. Naime, riječ je o ružičastim crocs natikačama s prozirnom petom za koje je zaslužan 21-godišnji Gab Bois, umjetnik iz Montreala. 



View this post on Instagram

A post shared by Gab Bois (@gabbois) on

Ovaj umjetnik je poznat po svojim originalnim kreacijama pa smo na njegovom Instagram profilu mogli vidjeti i top napravljen od tjestenine, ogrlicu od slanih pereca, bijelu ružu koja služi kao maramica i brojne druge ideje. No, većina nas je zapamtila upravo ružičastu cipelu koja nas na prvu podsjeća na cipele kakve smo kao male obuvale svojoj Barbie. Još uvijek nismo vidjeli nikoga da je ovaj model cipele obuo, no nikad ne znamo tko nas može iznenaditi. Što ti misliš o njima, bi li ih ikad nosila?

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!