5 jednostavnih frizura koje ćemo obožavati ovog proljeća


kosa-frizure-moda-ljepota-trendovi-pletenice-punđa-rajf-look-kovrčava_kosa
Premda se kalendarski još uvijek nalazimo u zimskom periodu, temperature i sunce pokazuju ponešto drugačije stanje. Naime, sigurni smo kako već s pravi sunčevim zrakama poželite uskočiti u laganiju odjeću, pa zašto isto ne biste napravili i frizurom te zablistali u svježem i prozračnom ruhu.

Proljeće pred nama uvijek je period koji donosi brojne promjene te nas navodi na sitno eksperimentiranje s frizurom. Kako kasnije ne biste zažalili, predlažemo da se zadržite na jednostavnosti te ključnim preinakama izgledu podarite prijeko potrebnu promjenu. Kao jedna od hit frizura koje se nameće definitno uključuje razigrane pletenice. Bilo da se odlučite za običnu pletenicu, rep i pletenicu ili s druge strane njih više, pogriješiti sigurno ne možete. Ovu frizuru volimo u večernjim i dnevnim kombinacijama, a dobra vijest je što može potrajati i do nekoliko dana.
Osim pletenice obožavat ćemo i praktične punđice. Također, sukladno vlastitom stilu i preferencama, odlučite se za visoku ili nisku varijantu. Posebnost koju ova frizura krije dolazi u vidu različitih ukrasa za kosu. Rajf, ukosnice ili pak marama sjajno će podignuti cjelokupni look, stoga nema baš nikakvog razloga da već danas ne date priliku ovoj jednosatnoj, praktičnoj i stylish frizuri. Nadalje, kada smo već kod podignute kose, polurep definitivno je jedan od najromantičnijih odabira koji divno pristaje zaigranim proljetnim odjevnim kombinacijama, a varijanti ukrašavanja baš kao i kod punđice, neizmjerno je puno. Želite li polurepu podariti dašak boho stila, predlažemo da izvučete prednje pramenove te ih pustite da neobavezno zaokružuju lice.

Imate li dužu kosu sljedeća frizura koju predlažemo uključuje šišanje. Riječ je o bobu, divnoj frizuri koja sa sobom donosi minimalističku estetiku sjajnu za sve one koji vole klasično i nenametljivo odijevanje te pažnju polažu na detalje. Osim što je riječ o nešto većoj promjeni, odlučite li se za ovu frizuru svakako valja imati na umu kako zahtjeva svakodnevno stiliziranje želite li da uvijek bude besprijekorna.
Posljednji prijedlog je bezvremenska frizura koja nikad ne izlazi iz mode, a to je lagano kovrčava kosa. Popularni valovi uvijek divno pristaju baš svim kombinacija, prigodama i godišnjim dobima, a uz pomoć brojnih trikova, neizmjerno ih je lako stilizirati. Velika prednost ove frizure je i volumen koji daje kosi, stoga možemo zaključiti kako je definitivno riječ o odabiru koju će zadovoljiti i one najzahtjevnije.
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...