4 make up proizvoda koja vas neće razočarati


Obnova kozmetičke torbice nerijetko je jednako zahtjevan proces kao i obnova samog ormara, pogotovo kada je riječ o tržištu koje iz sekunde u sekundu na police brojnih drogerija postavlja neki novi proizvod. S druge strane, postoje neki proizvodi čije bočice jedva čekamo ponovno kupiti kada ih potrošimo, a riječ je o drogerijskim make up proizvodima koji će vas pored svoje kvalitete, osvojiti i cijenom!

Da bi pojedini proizvod pronašao svoje sigurno mjesto u našoj kozmetičkoj torbici mora ispuniti naše stroge kriterije, koji uključuju postojanost make upa te sjajnu moć prikrivanja baš svih nepravilnosti na koži lica. Vrlo često se dogodi da pojedini proizvodi ne prođu ove stroge make up kriterije, pa nije niti čudno da one koji to ipak uspiju, čuvamo kao malo vode na dlanu. Kada je besprijekoran make up u pitanju, bez imalo razmišljanja ćemo uložiti i koju kunu više, ako smo sigurni da će taj proizvod sjajno funkcionirati, no nerijetko to ne bude tako. Nebrojeno puta su nas znatno povoljniji make up proizvodi vrlo ugodno iznenadili te su kao takvi postali sastavnim dijelom naše svakodnevne make up rutine. L’Oreal True Match Foundation tekući puder proizvod je o kojem se jednostavno ne prestaje pričati, a sve zahvaljujući svojoj sjajnoj moći prikrivanja, zadržavajući pritom prirodni glow kože.

 Pored ovog hvaljenog pudera, smjestio se i Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer korektor koji savršeno odgovara baš svim tipovima kože, a pored toga što će sjajno prikriti sve neprospavane noći, također će i sakriti pokoju nepravilnost koja nas s vremena na vrijeme iznenadi na koži lica. Brend Maybelline je pored ovog korektora u naše kozmetičke torbice uvrstio i Maybelline Lash Sensational maskaru, koja u tren oka kreira otvoren pogled i dugačke trepavice koje vrlo lako mogu konkurirati i onim umjetnima. Nadalje, NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil savršeno će uokviriti obrve, a sve zahvaljujući pametnom pakiranju u kojem imate olovku i četkicu s kojom će svaka obrva biti na svome mjestu.

L’Oreal True Match Foundation


Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer


Maybelline Lash Sensational maskara


 NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!