David Beckham započeo novu karijeru


David_Beckham-ikona-nogomet
Umirovljeni proslavljeni nogometaš, 44-godišnji David Beckham ponovno je oduševio svojim vještinama. Godinama je svjetska modna ikona, jedno od najpoznatijih lica u svijetu i svojevrsni brend za koji se otimaju brojni proizvođači sportske opreme, kozmetike i naočala. Iako je uspješan kao poduzetnik, sada je putem Instagrama pokazao svoje kulinarske sposobnosti.

Naime, povodom kineske Nove godine koja se obilježava 25. siječnja ove godine, s ponosom je predstavio svoje prve 'dumplingse', kineski specijalitet koji se sastoji od tijesta i punjenja, koje se na poseban način priprema. 'Svima koji slave želim sretnu Novu godinu. Moram reći da sam doista ponosan na moje prve dumplingse', napisao je uz video u kojem pokazuje korak po korak svog recepta. U profesionalnom okruženju i uz pravu opremu, David je pokazao cijeli proces. Nakon što je dovršio svoje jelo, na kineskom jeziku je poslao poruku svojim kineskim pratiteljima.
Ubrzo nakon objave, počeli su pristizati komentari oduševljenih pratitelja. 'Izgleda sjajno i zabavno za raditi', 'ovo je totalno cool', 'zbog ovoga nam se sviđa još više', 'nadam se da je ukusno kao što i izgleda', samo su neki od komentara.
Podsjetimo, David je nakon nogometne karijere postao predsjednik Inter Miami CF-a i suvlasnik Salford Cityja. Uz sve što radi, poznato je da uživa u obiteljskom životu. Svaki slobodan trenutak koristi za druženja i putovanja sa suprugom, 45-godišnjom pjevačicom i dizajnericom Victoriom i djecom, 20-godišnjim Brooklynom, 17-godišnjim Romeom, 14-godišnjim Cruzom i jedinom kćerkicom, osmogodišnjom Harper.
story.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!