Često sanjate seksi snove? Otkrijte što znače, jer o tome sad napokon znamo (gotovo!) sve!


Vjerojatno niste tek jedanput doživjeli neočekivani seksi san u kojem ste se potpuno predali, možda svom bivšem, kolegi, prijatelju, šefu… bez brige, niste jedine, jer seksualni su snovi češći nego što vjerojatno i mislite. A ako vas zanima, proanalizirajte ih malo s nama…

Kako se snovi smatraju nesvjesnim željama ili brigama koje gajimo u životu, tako su i seksualni snovi zapravo proizvod naših razmišljanja, ali ne moraju nužno biti povezani baš sa seksom. Zato se nemojte čuditi ako ste doživjeli jedan vrući san, a da ranije niste uopće razmišljali o seksu, jer san može značiti i nešto skroz drugo.

Kako bi seksualne snove bilo teže podijeli prema ‘temama’, lakše je fokusirati se na snove, odnosno seksualne odnose s određenim osobama koje se pojave u snu, i prema tome zaključiti što bi takvi snovi mogli značiti za stvarni život.

Seks s neznancem

Ovakvi su snovi, znajte, najčešći, a psiholozi se slažu da misteriozni odnosi u snovi nemaju puno veze s vjerovanjem kako je tu riječ o potrazi za srodnom dušom koja još nije naišla. Ne, zapravo ta nepoznata osoba ovdje nema veliki značaj, koliko se smo snom fokusirani na samu kvalitetu i sam čin.

Seks s bivšim

Mnogi vjeruju da je to podsvjesna želja za pomirenjem, no psiholozi ipak kažu kako je tu običnu u pitanju svjesna želja za obnavljanjem seksualnog života, a san kao da tada pamti samo bivše da bi vam to rekli.

Seks s kolegom

Snovi o odnosu s kolegama također ne znače to, ali ako će vam biti neugodno dan kasnije pogledati ih oči, stanite i promislite. Oni ne znaju da ste ih vi sanjali, a vama će postati jasnije da ste snom zapravo sebi naglasili kako upravo taj kolega ima neke kvalitete koje biste željeli posjedovati i vi. Zanimljivo, zar ne…

Seks sa šefom

Kako osobe u našim snovima često nisu onakve kakve poznamo ili koje poznamo, tako ni sam šef s kojim ste se možda u snovima našli u klinču ne predstavlja baš njega imenom i prezimenom, već jedan simbol moći i dominacije za kojom vi zapravo stremite. zato ste u snu i zapikirali baš za šefa.

Seks sa slavnima

Iako u gotovo svim spomenutim varijantama osoba s kojom ste doživjeli vruće scene u snovima ne predstavlja baš nju samu, u slučaju da ste u snovima susreli (i ne samo susreli!) slavnu osobu zapravo znači da se jako želite poistovjetiti, ne možda nužno s njom, ali s nečime čime vas je, možda u nekom trenutku, prikovala za stolac. Možda film, scena, možda neka pjesma, intervju, fotografija… Razmislite stoga malo na što vas ta slavna osoba zapravo prvo asocira, pa tako otkrijete i što vam je ona seksom zapravo htjela poručiti….
cover.style

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO