8 krema koje će vašu kožu preporoditi preko noći


Naša koža poprilično je aktivna tijekom dana te je izložena raznim faktorima koji jako utječu na njezin izgled. Tako se na našem licu pri kraju dana može pronaći svašta, od ostataka make upa koji ipak nije preživio naše svakodnevne aktivnosti, do brojnih nečistoća koje su jednostavno neizbježne. Također redoviti prijelazi iz zagrijanog, toplog prostora na zimske minuse našoj koži izaziva određeni stres, stoga večernja njega treba biti u najmanju ruku opuštajuća!

Ne znamo ni sami koliko redaka smo ispisali o važnosti dnevne rutine njege lica, a koja uključuje njegovo čišćenje, nanošenje hidratantne dnevne kreme i obavezni zaštitni faktor, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo. No, večernja njega lica nije manje bitna, čak naprotiv, naše lice na kraju dana zahtijeva precizniju i temeljitiju njegu kako bi koža ostala zdrava te kao takva postigla svoj najbolji izgled. Korak kojeg nikada ne preskačemo u ovoj rutini jest temeljito čišćenje kože lica, a koje ju pak često zna ostaviti poprilično suhom.

Zato njega kože tu ne staje, već je potrebno vratiti njezin pH u ravnotežu, pa je tako nezaobilazan korak u večernjoj njezi lica noćna krema. Iako još uvijek postoje pokoji skeptici koji će reći kako je noćna krema malo skuplja verzija one dnevne, te da nema potrebe za njezinim korištenjem, to i nije baš točno. Noćne kreme su po svom sastavu puno teže i bogatije, pa tako puno lakše mogu regenerirati kožu dok mirno spavamo. Težina ovih krema i veći postotak masnoće zaslužni su za ujednačavanje tena i smirivanje lica, stoga i ne iznenađuje da se ujutro probudimo s hidratiziranom kožom koja sjaji nekim prirodnim, posebnim sjajem. U nastavku smo izdvojili vrijedne kreme koje će napraviti sjajan posao dok vi odmarate, stoga odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašoj koži!
Biotherm Skin Oxygen Night Cream, Vichy Neovadiol Substitutive Complex Night

Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream, Clarins Multi-Active Nuit

Eisenberg Paris Soin Anti-Stress Treatment, Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer

NIVEA Noćna krema za osjetljivu kožu, Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Cream
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...