Trendi zimska manikura koju je lako za napraviti

Baš kao što je to slučaj i u modi, beauty svijet također je podložan trendovima, a ovog puta za oko nam je zapeo onaj koji se tiče manikure. Naime, sigurni smo kako ste primijetili da su iznimno trendi nokti koji dolaze u različitim nijansama te sve skupa izgledaju vrlo zaigrano i šarmantno. Ove zime šareni nokti u zagasitim ili pastelnim nijansama jedni su od najtraženijih, stoga nema baš nikakvog razloga da niti vi ne isprobate nešto slično.

U ljetnom periodu voljeli smo vibrantne i živopisne boje koje su se sjajno uklopile u sunčane dane, no sada smo više okrenuti tamnijem koloritu koji izgleda jednako dobro. Kao što smo spomenuli, trend šarenih, odnosno različitih noktiju izgleda vrlo drugačije i posebno te svaku odjevnu kombinaciju čini unikatnom. Iako volimo otići na profesionalnu manikuru, spomenuti tip vrlo je jednostavno napraviti i u kućnoj radinosti, a sve što vam je potrebno su različiti lakovi i malo strpljenja. Mogućnosti i varijanti je zbilja mnogo i u potpunosti se možete prepustiti mašti pritom kreirajući jedinstvene nokte kakve neće imati baš nitko drugi. Ipak, kako bi cjelokupna manikura imala poveznicu te stilski bila ujednačena, svakako pripazite na to da se nijanse koje koristite poklapaju, odnosno pašu jer jedino tako postići ćete željeni atraktivan izgled koji sigurno neće proći nezapaženo.

Također, raznobojna manikura jednako dobro pristaje kratkim i dugim noktima, ali i različitim oblicima, a što se tiče eksperimentiranja, možete se poigrati zanimljivim figurama i oblicima apliciranja laka za nokte. Budući da smo zakoračili u blagdansko razdoblje, na vrijeme se pobrinite da vaši nokti budu atraktivni, njegovani i posebni, a sigurni smo kako će vas Instagram inspiracija koju smo izdvojili sigurno potaknuti da već danas isprobate ovu šarmantnu manikuru.



OPI Berlin There Done That, Max Factor Glossfinity Hot Coco, OPI Nail Lacquer
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!