Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari


Ribama možete bezuvjetno vjerovati, one znaju čuvati tajne, a najviše ih privlače sentimentalne osobe.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari. Veza s ovim znakom bit će ispunjena nježnošću i romantikom. Ako želite nezaboravan i čudesan prvi spoj koji traje do dugo u noć, Ribe su vaš idealan partner. One ne vole kratke veze, a još manje avanturu za jednu noć.

Ribe su osjetljive, maštovite (vrijedi i za spavaću sobu) i mistične. Zbog svoje nevjerojatne intuicije znat će u svakom trenutku kako se osjećate i učinit će sve da vas vide nasmijane. S Ribama je lako biti prijatelj, vjerne su i suosjećajne.

Najbolja kompatibilnost osoba rođenih u znaku Ribe je s ovim horoskopskim znakovima:

Ribe –  oboje žele isto u ljubavi.

Škorpion i Rak – vodeni znakovi su empatični, odani i strastveni. Oni se odlično razumiju, suosjećaju međusobno na sasvim drugoj razini pa se vrlo blisko povežu.

Djevica – ima jako veliki utjecaj na Ribe. Ova dva znaka su pravi dokaz da se suprotnosti zbilja privlače.

Kako sa sigurnošću možete znati sviđate li se Ribama?

Ribe su izrazito empatične, njihova misija je pomagati drugima, ali vole i psihički jake, samouvjerene osobe na koje se mogu ugledati.

Znat ćete da ste se svidjeli Ribama kad vam to budu pokazale nekom romantičnom gestom. Gledat će vas sramežljivo, crvenjet će se u vašoj prisutnosti, ili će vam udijeliti kompliment.

Kako osvojiti njihovo srce?

Odite s Ribom u vodu. Ribe su sirene zodijaka i u svom prirodnom okruženju otkrit će vam sve svoje čari i tajne. Odvedite vašu Ribu u beach bar, riblji restoran ili na bazen, uživat će, a i vi s njom.

Pišite im slatke poruke, Ribe jako vole nježnost i romantiku. Povjerite im svoje strahove i tajne. Nastojte ih nasmijati, budite romantični, Ribe uživaju u tome, a ponekad vole malo i riskirati.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!