Poruka dana...

Nađite vremena za život, vremena da slavite njegove lijepe stvari a u svijetu oko vas ih doista ima napretek!

Uvijek se nekako pronađe vremena za prigovaranje, kritiziranje, traženje dlake u jajetu ali malo kada čovjek odluči uzeti vremena i zahvaliti na onome što je dobro u njegovu životu. Uzbrkajte more iza sebe i krenite u avanturu otkrivanja novih obala, dosezanja novih ciljeva, ostvarivanja novih standarda! Iznenadit će vas rezultati!

Nađite vremena za dobar život, vremena da otkrivate čuda u svijetu oko vas. Mnogo je tih uzbudljivih aktivnosti koje već sada možete poduzeti, iskustava u kojima odmah možete uživati, doista nemate više razloga ništa čekati. Kad netko kaže da treba čekati bolja vremena to je najljepšim jezikom izrazio da neće ništa činiti. Čemu onda očekivati da će vam svijet dati nešto fascinantno ako ništa u njega niste uložili?



Nađite vremena za lijep život, vremena da se borite za stvari koje volite, za snove koji su vas dotakli. Nebrigom sve će vam iskliznuti iz ruke. Kolike bi se stvari dogodile da ste imali hrabrosti tražiti ih, vjerovati da su moguće, smatrati da zaslužujete bolje od onoga što imate. Uvijek nađete vremena za posao, hobije, različite aktivnosti pa razmislite malo  o tome da i vaš život treba vremena, da vaša duša treba nešto lijepo od čega će živjeti u mračnim noćima.

Nađite vremena za jednostavan život, nemojte trošiti vrijeme razmišljanjima o svijetu koji je iza vas, pustite neka vas uspomene same sustignu kada krenete u stvaranje novih uspomena. Oprostite ljudima, stvarima i događanjima koji su vas povrijedili jer osveta je uteg koji vašem životu oduzima moć da stvorite nešto vrijedno i ostavite traga u ovom svijetu. Kad nađete vremena za sebe shvatit ćete koliko je život kratak i nećete više ni trenutka trošiti na manje vrijedne i važne stvari.
mario žuvela/savjetnikuspjeha.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...