MRŠAVLJENJE NA PRIRODAN NAČIN: Čaj od cimeta topi kilograme u rekordnom roku!


Bez pravilne ishrane i treninga, gubitak kilograma je nemoguć, ali ovaj čaj može znatno da doprinese u oslobađanju tela od prekomernih kilograma. Osim što topi masne naslage, cimet ubrzava i rad metabolizma.

Odlična stvar kod ovog čaja je što potpuno prirodne rešenje i ne postoji rizik od negativnih posledica. Ukoliko ste rešil da se oslobodite nagomilanih kilograma, vreme je da uvrstite ovaj začin u svoju ishranu. Cimet ima niz benefita za organizam, a na vrhu liste je borba sa upornim masnoćama.

Istraživanje sprovedeno 2012. godine je pokazalo da je ovaj začin snažan sagorevač. Osim toga, dobar je za jačanje imuniteta i smanjivanje nivoa šećera i holesterola u krvi. Cimet povećava nivo energije, poboljšava cirkulaciju, ima pozitivan uticaj na opstipaciju i smanjuje osećaj gladi.

Za pripremu čaja će vam biti potrebno:
Čaša voda
Kašičica meda
Pola limuna
1 štapić cimeta

Limun i med u kombinaciji sa cimetom daju fenomenalne rezultate u mršavljenju i u ovoj kombinaciji leži tajna uspeha

Priprema:
Stavite štapić cimeta u vodu i sačekajte da prokuva. Nakon toga dodajte med i iscedite limun. Po želji možete da dodate i malo đumbira ili bibera za još bolji efekat. Piće za mršavljenje je spremno. Konzumirajte jednu šolju dnevno. Najbolje bi bilo da to bude ujutru.
stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...