MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019.


Ovan
Očekujete pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednički poslovno-finansijski interesi. Stalo Vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Jasno Vam je da postoje određeni faktori koji utiču na završne rezultate i da Vaše vizije ne mogu da se ostvare bez nečije podrške. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Delujete nesigurno i često se nalazite u fazi emotivnog previranja, još uvek ne možete da se odlučite za svoj izbor. Promenite svoj pristup u ponašanju, preuzmite inicijativu ili osmislite neko »neobično iznenađenje« za voljenu osobu. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam ili izbor svoga srca.

Bik
Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da Vas uspore u sprovođenju planova. Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate efikasna rešenja. Uspeh ima relativno značenje, važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu ili pred osobom koja ima dovoljno sluha za praktična rešenja. Ponekad je diskrecija neophodna, sačuvajte od radoznalih pogleda svoj odnos sa voljenom osobom i komentare za neka porodična dešavanja. Nemojte dozvoliti da se o Vama šire pogrešne priče ili »loši glasovi«. Vi ste dovoljno iskreni i odlučni u svojim namerama, partner treba da Vas podrži u različitim prilikama. Svoje »male slabosti« pokažite samo pred bliskom osobom.

A sada imate jedinstvenu priliku da svaki dan dobijate astrološke informacije, sve LIČNE horoskope, astro alarme i audio poruke ... poručite svoj VIP Paket!

Blizanci
Različiti stavovi ili drugačija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima, deluje kao otežavajući faktor i to se odražava na zajedničke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi utiču na Vašu koncentraciju i profesionalnu angažovanost. Potrebni su Vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ne želite da se povinujete pred nečijim zahtevom, bez razumnog i detaljnog objašnjenja. Delujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i dodatnu sumnju. Pokušavate da shvatite, sta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne želite da prihvatite sporednu ulogu.

Rak
Napravili ste pogrešnu poslovno-finansijsku procenu tako da Vas očekuju dodatne komplikacije, ali sve može da se prevaziđe na dobar način u dogovoru sa saradnicima. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje profesionalne interese. Važno je da se vratite na pređašnju poziciju, budite promišljeniji nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim namerama. Različite primedbe koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strasti, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih tema ili oblasti iz zajedničkog života, što Vas dodatno iritira. Zbog novih nesuglasica i »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno.

Lav
Pomalo subjektivno tumačite nove događaje na poslovnoj sceni i nehotično umanjujete nečije sposobnosti. Potrebno je da se usaglasite sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesa, pre nego što izgubite dragoceno vreme i energiju. Bez dobrog plana i procene, nema ni značajnog poslovnog pomaka ili uspeha. Izbegavajte iznenadne novčane investicije. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, kada se nalazite u osetljivoj fazi prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Pažnja i razumevanje koje dobijate u krugu svoje porodice deluju vrlo podsticajno. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo.

Devica
Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Vaga
Stalo Vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini Vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili uticaj, postoje postupci i detalji koji Vas odaju više nego što pretpostavljate. Lagano gubite emotivnu kontrolu. Nakon susreta sa jednom osobom, biće Vam jasno u čemu ste do sada grešili u svojim ljubavnim vizijama.

Škorpion
Pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu dinamiku ili na ostvarenje Vaših planova. Delujete aktivno i umete da upotrebite uspešnu formulu u poslovanju, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Ako uspostavite pravilnu meru vrednosti između svojih praktičnih ciljeva i emotivnog zadovoljstva, očekuje Vas dobitna kombinacija uspeha, ljubavi i sreće. Bez većeg emotivnog zanosa i nečije naklonosti ne možete da osetite potpunu satisfakciju. Potrudite se da delujete dovoljno podsticajno na svog partnera. U osnovi Vi imate slična interesovanja, želje ili potrebe, ali samo zajedničkim dopunjavanjem možete da ostvarite novi sklad i »ljubavni vrhunac«.

A sada imate jedinstvenu priliku da svaki dan dobijate astrološke informacije, sve LIČNE horoskope, astro alarme i audio poruke ... poručite svoj VIP Paket!

Strelac
Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

Jarac
Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje situacije koje remete Vaše planove i poslovnu koncepciju. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koju Vam upućuju bliski saradnici. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Ipak, nema razloga da gubite nadu ili da se previše udaljavate od voljene osobe. Želite da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom odnosu.

Vodolija
Nalazite se pred novim poslovnim dilemama i zagovarate timski rad. Okolina očekuje efikasna rešenja i dobro osmišljenu akciju. Većina saradnika želi da se identifikuje sa zajedničkim uspehom i rado se odaziva na Vaš poziv. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju pri izboru poslovnih ciljeva ili da promenite uobičajene kriterijume. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budite dovoljno razumni i umereni kada se rešavaju zajednički problemi. Ali, pokažite i više osećajnosti u nekim delikatnim situacijama. Potrebno je da što bolje uskladite svoj razum i osećanja.

Ribe
Angažovani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje Vas emotivno zbližavaju.
astrolook.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...