Blagdansko uređenje doma: Ideje za ružičasti Božić!


Zlatna, crvena i zelena tradicionalno su najzastupljenije boje prilikom blagdanskog uređenja doma. Međutim, ako vam se te boje možda ne sviđaju ili jednostavno želite promjenu, isprobajte netipične varijante.

Zašto, na primjer, ove godine ne biste imali ružičasti Božić? Ružičasta je vrlo popularna posljednjih nekoliko sezona kada je u pitanju moda, ali ljubiteljice ove boje vole je unijeti i u svoj životni prostor, a ne samo u ormar.

U nastavku provjerite kako je možete iskoristiti i prilikom uređenja doma tijekom blagdanskog razdoblja 

1. ARANŽMAN ZA BLAGDANSKI STOL
Tko kaže da i cvijeće ne može biti gost blagdanskog stola? Nježna ružičasta orhideja u društvu borovih grančica i ružičastih kuglica ukrast će pažnju vaših gostiju. Naravno, možete se odlučiti i za tradicionalniji okrugli aranžman s ružičastim svijećama i raznim ukrasima.


2. UKRASNE KUTIJE ZA KEKSE
Spremite kekse koje ste ispekli u ružičaste limenke. Slobodno iskoristite klasične srebrne limene kutije ili limenke koje možete oblijepiti samoljepljivom ružičastom folijom ili tapetom. Ako ne možete nabaviti tapetu i(li) foliju u željenoj nijansi, iskoristite tkaninu poput tila koju možete zavezati u mašnu oko limenke, tj. kutije.


3. RUŽIČASTE KUGLICE
Što god kritičari ružičaste boje mislili o tome, kuglice u ovoj boji sjajno izgledaju na zelenoj jelki, stoga ih bez razmišljanja iskoristite prilikom kićenja. Bez obzira na nijansu, odlično će se slagati sa srebrnim i zlatnim kuglicama, ali slobodno eksperimentirajte i s drugim bojama


4. RUŽIČASTO BOŽIĆNO DRVCE
Oni najodvažniji mogu se odlučiti i za božićno drvce u ružičastoj boji. Naravno, radi se o umjetnom drvcu, a njegovim odabirom maksimalno se odmičete od tradicionalnog blagdanskog uređenja i stvarate uistinu unikatnu božićnu atmosferu u svom domu.


5. DAJTE MAŠTI NA VOLJU PRILIKOM ODABIRA NIJANSE
Od takozvane prljavoružičaste koja sjajno izgleda u kombinaciji sa srebrnom ili pak nježne "baby" varijante do jarke "vruće ružičaste" koja je pretprošle godine vladala svijetom mode – ne ograničavajte se prilikom odabira nijansi. Nema pravila za korištenje ružičaste u blagdanskom uređenju, stoga dajte mašti na volju.

U galeriji pogledajte još fotoideja za jedan predivan ružičasti Božić.





Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...