5 najboljih zimskih destinacija za putovanja koja vas neće koštati mnogo


Zima je zvanično stigla, a uz nju se naravno pojavila želja da negde otputujemo za predstojeće praznike. Destinacija je puno, ali kako odabrati pravu, posebno ako nemate već nemate konkretno mesto koje biste voleli da posetite?

Takođe, tu ima još nekoliko stvari o kojima bi valjalo razmišljati. Recimo, poput novca. Ako ste sami, verovatno će vam biti mnogo lakše da se organizujete, ali ako imate makar četvoročlanu porodicu, ove muke neće biti tako slatke. Zato smo vam izdvojili pet lepih zimskih destinacija, koje su pogodne ako putujete sa dečkom/devojkom, prijateljima ili celokupnom porodicom, a da vas uz to ne koštaju pola godišnje plate.

FINSKA


U slučaju da ste ljubitelj pravih zimskih čarolija, i da verujete u Deda Mraza, onda je Finska pravi izbor za vas. Koji god grad da odaberete uvek ćete biti okruženi snegom i novogodišnjom rasvetom, a moguće je da ćete sresti i po nekog irvasa.

MEKSIKO

Ako niste veliki obožavatelj snega i leda, a hladnoća vas ne uveseljava, zašto se ne odlučite za neku topliju varijantu? Šta kažete na Meksiko? Verovali ili ne, tamo možete naći vrlo povoljne hotele i smeštaje, tako da što pre rezervišite svoj put.

KANADA

Kanada je prava odluka u slučaju da ste ljubitelj svežeg vazduha i netaknute prirode. Kanadska jezera će vas tokom zimskih praznika posebno ostaviti bez daha.

AUSTRIJA

Možda prekookeanska putovanja nisu vaš izbor, pa ste više skloni tome da obilazite gradove Evrope? Onda je Austrija, a posebno Beč, pravo mesto. Ovaj grad odiše prazničnim duhom, i zaista je prelep.

PENSILVANIJA

U Pensilvaniji, a naročito u Filadelfiji ima toliko prelepih mesta koja možete da vidite. Takođe, u gremanskom stilu, ovaj grad je u duhu praznika poput bilo kog evropskog grada, tako da ćete se bez problema osećati kao kod kuće, a opet ćete videti i doživeti nešto novo.
harpersbazaar.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar