Ove CC kreme sjajno mogu zamijeniti teški puder


Često znamo čuti kako se zimi vraćamo nešto težim formulama kada je make up u pitanju, no to ne znači da se ujedno vraćamo i iritantnom osjećaju zatezanja i maske na licu. Iako puder spada u skupinu make up proizvoda kojeg sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici, postoje proizvodi koji ga sjajno mogu zamijeniti te koji neće teško sjesti na samu kožu, a upravo takve proizvode smo izdvojili u nastavku!

BB kreme pojam su kojeg ne treba puno objašnjavati. Riječ je o proizvodu kojeg se uglavnom sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci, uglavnom zbog nešto laganije teksture samog proizvoda. No, sestra spomenutoj BB kremi je ona, ne toliko slavna, CC krema, a koja itekako zaslužuje našu pozornost. Color Control ili Color Correcting naziv je koji stoji iza ove skraćenice, a kako im i samo ime kaže, ove kreme namijenjene su kontroli i korekciji diskoloracija, mrlja i crvenila na samoj koži. Upravo je crvenilo problem s kojim se naša koža suočava zimi, stoga je jedna ovakva krema itekako poželjna u zimskoj njezi kože. Također CC kreme osim ublažavanja crvenila, služe i kao odlična zamjena za tekući puder, pogotovo ako ne volite osjećaj težine na koži, a iako je riječ o lakšoj formuli to ne znači da je njezina pokrivna moć mala, naprotiv, ove kreme su sjajne za prikrivanje tamnih mrlja i ožiljaka od akni. Ako je vaša koža nešto osjetljivija ili imate masniju kožu sklonu aknama, CC kreme su odličan izbor jer ne sadrže ulja, pa neće dodatno pogoršati stanje vaše kože! 
La Roche Posay Rosaliac CC Cream, UNT Cosmetics Naked Truth CC Krema

Lancome UV Expert Mineral CC Cream

Clinique Moisture Surge CC Cream Hydrating Colour Corrector Broad Spectrum SPF 30, IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+

Collin CC Cream
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar