FASHION MAN: Must-have modeli čizama za ovu sezonu


Kao i proteklih nekoliko godina, prijelaz iz toplog, sunčanog vremena u hladnije, tmurno i kišovito vrijeme bio je iznenadan i surov. Jesen nam je konačno došla sa svim svojim prednostima i nedostacima, što znači da nas uskoro očekuje zima i prve pahulje snijega. Nažalost, to znači i da je došao trenutak da u ormare pospremimo svima omiljene tenisice, a iz njih izvadimo još jedan neophodan dio muške garderobe – zimske čizme.

Ukoliko ih nemate ili vaše stare čizme izgledaju kao da su vidjele bolje dane, pravo je vrijeme da nabavite novi par koji će vas prikladno zaštititi od hladnoće.

Iako ih zbog njihove udobnosti i svestranosti  većina muškaraca najradije nosi, radničke čizme (Timberland npr.) definitivno ne bi trebale biti jedine čizme u vašoj kolekciji. Pored velikog broja modela, od chukka do klasičnih, elegantnih crnih čizama koje pristaju i na odijela, izbor definitivno nije lagan. Da bismo vam olakšali potragu za novim parom, donosimo vam pregled must-have modela ove sezone.journal.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar