Farmerke u koje se naši urednici kunu!


Klasične ili neverovatne crne, svakako, bez njih ne možemo da živimo!

Kao i mala crna haljina, tako i farmerke zauzimju posebno mesto u našim srcima, ali i ormarima. Uvek prisutne, farmerke su osnovna naših ormara, i naravno da verujemo da se u njima osećamo i izgledamo najbolje. Naši urednici udružili su se i lično podelili svoje omiljene stilove, jer kada je u pitanju teksas, Journal zna najbolje!

VITKOST
"Crne farmerke - obična stvar u ormaru svake žene, su izgled na koji sam uvek obraćala pažnju tokom godina. Čak i kako se moj lični stil razvijao, to je slika koja me je uvek činila zadovoljnom svaki put kada ih navučem. Jednostavne i prilagodljive svakoj sezoni, ove farmerke su savršenstvo." rekla je urednica Shop-a.

Mekane, lagane i sašivene od Sure Stretch® tkanine kompanije NIDJ, ovaj tanak model oblikuje se i kreće u ritmu vašeg tela, što vam garantuje maksimalni komfor.

BOOTCUT FARMERKE
"Spremna sam da u svoj život ponovo vratim bootcut farmerke. Podsećaju me na moj prvi par luksuznih farmerki koje sam nosila skoro svaki dan i koje su bile odlične da pokažem svoje nove šik cipele" saopštila je direktorka digitalne mode.

Model bootcut je dizajniran pomoću NIDJ-ove ekskluzivne Lift Tuck® tehnologije - spljoštavanja i uvlačenja napred i podizanje i oblikovanje pozadi.
harpersbazaar.rs

Journal De Luxe