6 odličnih highlightera koji pristaju svima


Govorimo li o modi, ali i make up-u, predblagdanski period voli glamur i šljokice, a proizvod s kojim ćete sve od navedenog postići u svega nekoliko poteza kistom bez imalo razmišljanja je highlighter. Highlightere obožavamo jer su jednostavni za nanošenje, a transparentni i jednom riječju savršeni za sve one prilike u kojima baš ništa ne želite prepustiti slučaju!

Iako svako godišnje doba, odnosno promjena temperature u naše kozmetičke torbice donosi određene promjene, kad je riječ o highlighteru spomenuto pravilo ne može se primijeniti jer je riječ o proizvodu kojeg obožavamo baš uvijek. Naime, highlighteri kreiraju zavodljiv, glamurozan i ženstven izgled koji uvijek izgleda sjajno te cijelom make up-u podaruje savršen završni touch. Postizanje prirodnog do lagano naglašenog glowa nešto je što želimo postići ovim proizvodom, a baš kao što je to slučaj i kod drugih make up proizvoda, highlighteri također dolaze u različitim nijansama. Onu pravu valja odabrati na temelju svog podtona jer samo tako highlighter će se najbolje, ali i najprirodnije vidjeti na licu.

Ono s čime uvijek treba biti na oprezu je količina jer highlighteri su nerijetko vrlo dobro pigmentirani, stoga previše proizvoda može rezultirati neprirodanim izgledom koji neće izgledati atraktivno, već naprotiv napadno i pretjerano. Također za savršeno nanošenje highlightera potrebno je imati odgovarajući kist s kojim ćete na vrhove jagodica aplicirati proizvod. Jedna od najčešćih pogrešaka je i mišljenje kako highlighter može zamijeniti rumenilo te upravo u toj situaciji može doći do pretjerivanja. Highlighter i rumenilo su zasebni proizvodi, a highlighter se nanosi u znatno manjoj količini, stoga zaboravite na ideju '2 u 1' te i rumenilo i highlighter koristite zasebno.
Nars The Multiple in Copacabana, @josecorella, Camelia De Chanel illuminating powder

Givenchy Mystic Glow Powder, NYX Land of Lollies Highlighter

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter, @josecorella, NYX Liquid Illuminator
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...