Ženu koja poštuje sebe ne zanimaju skupe stvari ili bankovni računi.. Za nju su važni samo ljubav, vrijeme i pažnja!


Naravno, možete joj ponuditi darove i nakit. Možete učiniti sve da se osjeća slobodno. Da joj pokažeš koliko je cijeniš. Ali ona tome neće pridavati nikakvu važnost, jer ono što je za ženu najvrjednije – vrijeme je koje nudite.

Ovu ženu ne zanimaju skupe stvari ili bankovni računi, za nju će biti važno samo koliko ćete provoditi život zajedno. Ne treba joj automobil, za koji ćete morati platiti, radeći prekovremeno. Novac je važan. Ali on dolazi i odlazi. A vrijeme se ne može kupiti. To je ono što nam se nudi samo na trenutak. A o vama ovisi kako ćete ga koristiti.

Vrijeme je neprocjenjivo, zbog toga prava žena zna koliko je važno provoditi ga s voljenom osobom. A ako u njenom životu postoji izbor između novca i vremena, ona će odabrati vrijeme u bilo kojoj okolnosti. Jer istinski odnosi nisu izgrađeni na tim komadima papira. Nije ono čime biste se trebali držati i vezati. Sve što je važno je vrijeme koje zajedno dijelite za male životne radosti.

Da, možete joj pružiti financijsku stabilnost, koju mnogi traže cijeli život. I obećati joj da neće morati tražiti krov nad glavom. Da će njezina djeca imati svijetlu budućnost. Možete joj dati sve, ali na kraju, ništa neće biti toliko važno kao vaša pažnja. Prava žena želi biti s tim muškarcem, koji će joj ponuditi sreću, ali ne zbog novca.

Ona je takva žena koja traži snažno rame na koje se može osloniti. Novac može, naravno, riješiti mnoge probleme i dati određene trenutke sreće. Ali ništa ne može zamijeniti osjećaj bliskosti, iz jednostavnog dodira. Ništa se ne uspoređuje s najslađim i najukusnijim riječima.

Novac neće moći nadoknaditi godinama neplaćene pažnje. Nijedan novac neće joj ostati ako se sva zidina nade otrgne sa zida tišine. Prava žena zna da osjećaji i međusobna pažnja u vezi znače mnogo više od novca.

Za nju ništa nije važnije od vaše ljubavi. Prije ili kasnije sve se svodi na: voliš li to ili ne. Dakle, nije važno hoćete li joj ponuditi veliku kuću s vrtom ili unajmljeni mali stan.

Jedino što će biti važno – je vaša ljubav. To je ono što vas čeka. Može živjeti bez novca, ma koliko život bio primamljiv s njima. Ali nikada nećete poželjeti živjeti bez obostrane ljubavi.
pozitivanstav.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...