Tri stvari zbog kojih se muškarci luđački zaljube u žene


Iako fizički izgled svakako igra ulogu u pridobivanju muške pažnje, on nije najbitniji.

Kako piše Your Tango, ove tri stvari će navesti svakog muškarca da se luđački zaljubi u vas.

Strastvenost

Pritom ne mislimo na onu pod plahtama. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instantno privlače muški spol. To može biti posao, hobi ili bilo što što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi pokazati mu koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi.

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera niti način na koji će biti sretne u životu. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne biste trebale odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i učinkovitosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez suglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti - dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne odjenuti kaput, pokažite svoju nježniju stranu i budite svjedokinja njegovom oduševljenju.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar