STYLE ON BUDGET: Najpoželjniji modeli i kombinacije pletiva za ovu sezonu


Jesenska sezona i službeno je počela, a iza nas već se nalaze prvi kišni i svježi dani koji su donijeli pad temperature i označili vrijeme za veliku transformaciju garderobe. U naše ormare vraćaju se omiljeni modni klasici i basic modeli za jesensku sezonu, ali i novi modni trendovi koji će osvježiti i začiniti naš jesenski look. Između jesenskih klasika i novih trendova za jesensku sezonu smjestilo se pletivo.

Kao jedan od ključnih odjevnih komada u svakoj jesenskoj kolekciji, garderobi i kombinaciji, pletivo nosi status ultimativnog modnog klasika hladne sezone. Istovremeno, omiljeni modeli pletiva u kombinaciji s neočekivanim detaljima, bojama i uzorcima stvorit će neke od najefektnijih i najpoželjnijih trendi noviteta. 
Nova sezona donijela je i novi izgled najpopularnijim modelima pletiva. Jednostavne i dobro poznate krojeve u našim ormarima modne kuće, dizajneri i brendovi spojili su s trendi detaljima, najpoželjnijim nijansama sezone i hit uzorcima, dok su jednostavnost neutralnih nijansi poput bijele, bež, sive i crne boje iskoristiti kako bi se poigrali siluetom. S modernim pomakom i u kombinaciji s it trendovima za sezonu jesen/zima 2019./2020., pletivo izgleda bolje no ikad!

Od vječnih klasika poput pulover-haljine i dolčevite do toplih odjevnih komada obojanih aktualnim modnim trendovima, najpoželjnije modele pletiva za jesensku sezonu već možete pronaći u ponudi svoga City Centera one, i začiniti svoj jesenski ormar i look, a dozu inspiracije i odličnih kombinacija na City Mix&Matchu. 
Od elegantnog dnevnog outfita preko večernjih kombinacija do jednostavnog i ležernog vikend looka, pletivo će ove jeseni biti savršeni izbor za baš svaku kombinaciju i priliku.

Fino i tanko pletivo u klasičnim modelima i neutralnim bojama svoje će mjesto pronaći u poslovnoj garderobi, oversized silueta bit će rezervirana za ležernije kombinacije, dok će pletivo u svojem najelegantnijem i najraskošnijem izdanju biti savršeni izbor čak i za večernje kombinacije i posebne prilike. 
Kako nositi najpoželjnije modele pletiva u nadolazećim tjednima? Style on budget outfit ideje za trendi jesenski look s pletivom u glavnoj ulozi i bez obzira na budžet, donosimo u nastavku. 
Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, haljina je uvijek jedan od najpoželjnijih komada u ženskom ormaru. Jednostavna i elegantna, praktična i ženstvena, svaka haljina u jednom jedinom komadu donosi cijelu kombinaciju što odabir outfita čini brzim i jednostavnim.

Kako bi kreirali savršenu haljinu za jesensku sezonu, modne kuće, dizajneri i brendovi omiljene modele haljina spojili su s još jednim modnim favoritom kojem se uvijek iznova vraćamo svake jeseni – pletivom. 



Osim što će vas na prvu osvojiti svojim šarmantnim izgledom, koordinirane setove ove ćete jeseni zavoljeti i zbog jednostavnosti koju unose u svakodnevno spremanje – u samo dva komada, oni donose savršeni jesenski look. Iako se početak ovog modnog trenda nalazi su klasičnom odijelu, njegovo ženstveno, ugodno i trendi izdanje ove ćemo jeseni pronaći u modelima od pletiva.

Dolčevita i midi suknja izbor su s kojim ne možete pogriješiti, a osim što će odlično izgledati spojene zajedno, nosit ćemo ih i odvojeno, u pregršt drugih jesenskih kombinacija. 



Sve hladniji jesenski dani vratit će nas opuštenoj i ugodnoj atmosferi naših domova. Svoja četiri zida još jednom ćemo pretvoriti u cosy oazu u kojoj ćemo poželjeti provesti svaki slobodan trenutak, a dozu neodoljive udobnosti unijet ćemo i u svoju jesensku garderobu.

Iz sezone u sezonu,loungewear odjeća je sve popularnija, a novi modeli od pletiva izgledaju dovoljno dobro da u njima izađete u šetnju, na kavu ili u shopping. Naš favoriti su pulover s kapuljačom i hlače uz koje će nam za cosy vikend look trebati samo omiljeni par tenisica. 


Uz haljinu kao ženstveni favorit u svakoj, pa tako i jesenskoj garderobi, nova sezona kao savršenu kombinaciju za dnevni i večernji look s dozom elegancije istaknut će spoj pulovera i suknje.

U neutralnim bojama, ovi odjevni komadi odigrat će ulogu klasičnih modela u kojima ćemo pronaći savršeni početak svake kombinacije, dok će se u spoju s trendi uzorcima i bojama transformirati u statement model koji će začiniti jednostavnost jesenske garderobe. 



Pletivo za večernje prilike? Zašto ne! Najelegantniji modeli pletiva ove će sezone biti savršeni izbor za svaku večernju priliku, osobito u spoju s vječnom i uvijek elegantnom kombinacijom crne i bijele boje, te laskave siluete. Dramatičan efekt večernjem looku od pletiva dati će vuneni šešir, dok će mu moderni pomak donijeti trendi gležnjače sa zakovicama.




journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...