Piće od 4 sastojka za detoksikaciju i ubrzavanje metabolizma!


Pravilna ishrana ima ključnu ulogu u mršavljenju, ali je izuzetno važna i detoksikacija, proces koji pospešuje metabolizam i izbacivanje štetnih materija iz organizma, piše magazine"Nutrišn". Oni preporučuju prirodan, vitaminski koktel za detoksikaciju, koji se lako priprema, a s kojim će se skinuti i višak kilograma.

Potrebne su vam:
tri šargarepe
dve kašičice kurkume
dve pomorandže
komadić đumbira

Priprema:
Oljuštite đumbir, šargarepu i pomorandžu, isecite na sitne komade i sa kurkumom izblendirajte dok ne dobijete kašu. Po želji možete dodati i dve do tri supene kašike soka od limuna kako bi piće bilo ukusnije. Šargarepa sadrži malo kalorija, a mnogo vlakana, pa je zbog toga odlična za mršavljenje. Sok od šargarepe podstiče sagorevanje masnoća. Pomorandže su bogate vitaminom C i vlaknima, zbog čega ćete duže biti siti. Đumbir pripada grupi superhrane kada je reč o mršavljenju jer podstiče metabolizam. Kurkuma ima protivupalno dejstvo i ubrzava izbacivanje toksina.
Informer.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...