Parfemi na poslu... Prihvatljivi ili ne?


Parfemi na poslu su pitanje koje se ne odnosi samo na žene nego i na muškarce.

Vjerojatno ste i vi imali kolegu za kojim ostaje oblak parfema. Još je veći problem sjediti u sobi ili na sastanku sa nekim i njegovim oblakom parfema.

Da li su parfemi na poslu prihvatljivi ovisi o nekoliko faktora:

uredsko okruženje – konzervativna uredska okruženja kao što su banke ili odvjetnički uredi su manje prikladni za mirise parfema u odnosu na opuštenije urede kao što su modne ili kozmetičke kuće. Ako niste sigurni, najbolje je provjeriti uredski dress code ako postoji ili se konzultirati s nadređenima ili HR-om.
vrsta mirisa koju nosite  eau de cologne i eau de toilette sadrže dosta alkohola što znači da će miris brzo ispariti. Eau de parfum  i perfume imaju veću koncentraciju mirisa, zbog čega ih treba nanositi u puno manjim količinama. Ako želite smanjiti miris na minimum, odaberite mirisni losion za tijelo ili kremu.
note mirisa – lagani, svježi, voćni ili cvjetni parfemi na poslu će biti prihvatljiviji od teških i senzualnih parfema koji su prihvatljiviji za večer
womeninadria.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...