Novi mirisi sa kojima će se jesen pretvoriti u bajku


Jesenja sezona nam donosi pregršt novih mirisnih nota. Parfimeri su za vodeće brendove pripremili sjajne mirisne kompozicije koje će učiniti da jesenji dani budu ispunjeni magijom.

Le Parfum Royal - Elie Saab
Zar nije vreme da se pretvorite u princezu ili neku drugu kraljevsku osobu? Novi Le Parfum Royal Elie Saab će puno pomoći. Umotavši se u parfemski "veo" bugarskih i turskih ruža, mandarine i vanile odmah ćete se osetiti kao kraljica. Zato se u imenu mirisa pojavljuje reč Royal, a na boci se pojavljuje „porodični grb“ sa inicijalima dizajnera Elie Saaba.

Mon Paris Parfum Floral YSL
Floral će se svideti ljubiteljima slatkih ukusa. Kruška, malina, pulpa breskve, božur i bela ruža zvuče bezbrižno, veselo i vrlo romantično. Ali budite oprezni: u srcu mirisa nalazi se tajanstveni primamljivi cvet dature poznat po svojim hipnotičkim očaravajućim svojstvima.

Twilly d’Hermès Eau Poivrée
Pre dve godine, ozbiljni brend Hermes dobio je nestašnu novinu Twilly. A sada će imati sestru buntovnika. Lako možete prepoznati drske arome parfema Twilly d’Hermès Eau Poivrée po ružičastoj boci i zanosnoj aromi "sakupljenoj" od nota ruže, pačulija i ružičastog bibera.

Narciso Rouge - Narciso Rodriguez
Teška crvena bočica Narciso Rouge brenda Narciso Rodriguez privlači oko, kao i sve crveno - bilo ruž, manikir ili haljina. Da bi se uskladili sa sadržajem: autori nazivaju novinu „eliksirom zavođenja“ - a kompozicija je zaista veoma seksi. Ostaje nam da otkrijemo šta daje takav efekat - note đurđevka, ruža, mošus ili crni kedar (ili možda sve zajedno).

K by Dolce & Gabbana
Mešavina paprike (koja se izuzetno retko koristi u parfemima), italijanskih citrusa, vetivera i žalfije jednako se lepo otkriva i na muškoj i na ženskoj koži. "K" u imenu i kruna na poklopcu boce znači kralj ("kralj"). I prokleto je simboličan: miris je kraljevski skup i plemenit.
zenskimagazin.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO