Muškarci i žene otkrili što im ubija želju za intimnošću


Britanska internetska stranica za upoznavanje llicit Encounters provela je zanimljivo istraživanje. Naime, nastojali su doznati što kod muškaraca i žena najčešće ubija želju za intimnošću.

U istraživanju je sudjelovalo dvije tisuće ljudi, a mnoge je iznenadilo što u konačnici odgovori dvaju spolova nisu toliko različiti.

Ako pitate žene, jako im smeta ako njihov partner "nema dobru tehniku vođenja ljubavi", a ljubavnu vatru lako će ugasiti i ako spominje odnose s bivšim partnericama. Osim toga, čak 58 posto ispitanica izjavilo je da im želju za intimnošću ubija i kada shvate da muškarac misli kako je vođenje ljubavi gotovo čim on doživi vrhunac.

Na ženskom popisu nepoželjnih stvari našlo se i gledanje filmova za odrasle, odbijanje stavljanja prezervativa, ali i slanje neželjenih fotografija spolnog organa te zadah.

Nasuprot tome, muškarcima smeta ako njihova partnerica nema samopouzdanja u spavaćoj sobi, ali i ako uvijek moraju voditi ljubav u mraku. Zanimljivo je kako je 53 posto ispitanika zaključilo da ih iritira i ako žena ne ispušta nikakve zvukove, kao i ako samo nepomično leži dok on "odrađuje posao". Također, "bapsko" donje rublje moglo bi ih ekspresno ohladiti.

Ni oni nisu ljubitelji loših higijenskih navika, a ne vole ni glumljenje orgazma, kao ni situacije u kojima su žene više zainteresirane za svoj mobitel nego za njih.

No, i muškarci i žene slažu se da su kućni ljubimci u spavaćoj sobi, dok vode ljubav, apsolutno nepoželjni, a smeta im i ako znaju da je njihov partner već varao u prošlosti.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...