Melania Trump: Najudobniji model gležnjača s visokom potpeticom


Ljubiteljice visokih potpetica mogu se podijeliti na tri tima - zaklete ljubiteljice iglenih potpetica, obožavateljice blok potpetica i zagovornice obje varijante.

Damama koje preferiraju iglene potpetice i nisu podlegle trendu blok varijanti definitivno se neće svidjeti nove gležnjače Melanije Trump.

Prva dama SAD-a posjetila je Nacionalni park Teton u američkoj saveznoj državi Wyoming. Obišla je Istraživački centar Craig Thomas, a potom se na otvorenom družila s rendžerima i školarcima koju su je došli pozdraviti. 
Melaniju smo navikli gledati u elegantnim kombinacijama, ali ovaj put pokazala je sjajno ležerno jesensko izdanje. Bež traperice i bijeli pulover prva dama kombinirala je s toplom pernatom jaknom, a na nogama je imala spomenute gležnjače.

Umjesto vrtoglavih potpetica kakve inače bira, ovaj put odabrala je znatno stabilniju blok potpeticu umjerene visine koju bi odobrili i najstroži ortopedi.

Možda se neće svima svidjeti, ali jedno je sigurno - ovo je provjereno jedan od najudobnijih modela gležnjača s visokom potpeticom.

 zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar