Frizura ove žene izgleda poput golemog penisa! Da, dobro si pročitala naslov, nije riječ o greški!


Korisnica Tweetera @robertaaarcoha podijelila je fotografiju svoje vrlo složene i komplicirane frizure. Međutim, nije računala s tim da će „community“ smatrati fotku fenomenalnom. Doduše, ne zbog toga što bi ona željela, nego zbog toga jer njena frizura doista podsjeća na golemi penis. Savršeno ispletena kosa koja je još obojana u blago ružičastu boju na prvi pogled podsjeća na muški spolni organ u erekciji.

Originalni Tweet sakupio je više od 34.000 lajkova i 10.000 Retweetova.

Kosa poput penisa u erekciji
Tweeter-zajednica oduševljena je penis-frizurom. Komentari poput „pulsira doista jako“ ili „ajme, koliko vena“ nalaze se ispod fotografije. Moramo priznati da smo morale dvaput pogledati kad smo prvi puta ugledale fotku.

Možda je ova žena trebala razmisliti o nekoj drugoj kombinaciji, a ako nema inspiraciju, tu je frizura koju se smatra da pristaje baš svakoj ženi. Nije tajna da  je upravo bob najpopularnija frizura posljednjih godina i da se sve više zvijezda odlučuje za kraću kosu - prije svega, zato što je bezvremenski i pristaje svim oblicima lica. I iskreno, nismo previše iznenađeni ovim"otkrićem".

Međutim, kada se radi o tipu frizure koji stilisti za kosu najčešće ističu kao onu koja pristaje svima - tu smo došle do jednog sasvim novog saznanja...

Iako je tekstura kose zapravo odgovorna za to hoće li ti određena frizura pristajati ili ne, kod zalizane kose je super to što ju zahvaljujući preparatima lako ukrotiš - bez obzira na to imaš li gušći, duži ili rjeđi tip kose. Također, ovu frizuru možeš nositi u različitim prilikama. Može izgledati apsolutno fancy i super luksuzno, dok ju s druge strane bez problema možeš isfurati i na posao. I vjerojatno ćeš sigurno ostaviti bolji dojam već da se na poslu pojaviš s frizurom - u obliku penisa...
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar