Back on the top: Model suknje koji obožavamo ove jeseni


Stari-novi trendovi, koliko vas je...

Prošle godine doslovno smo bile opsednute slip suknjama, koje su ovaj model vrlo lako i brzo poslale u zaborav. No, ove godine ih dočekujemo raširenih ruku! Tako je, pogodili ste - reč je o plisiranim suknjama, čija popularnost nenormalno raste iz dana u dan, čemu svedoče i procenti pretraživanja na Google-u koji pokazuju čak 60% veću potražnju za ovim modelom suknji, piše Who What Wear.



Osim što savršeno pristaju apsolutno svakoj ženskoj figuri, one se idealno uklapaju uz svaku jesenju kombinaciju, bilo da se odlučite da ih uklopite sa oversize džemperima, kaputima ili preslatkim francuskim beretkama.

Ovaj model idealan je odevni komad za sve dnevne prilike, a ako dodate par modernih salonki, spremne ste i za odlazak u noćni izlazak. No, i pored toga što obožavamo plisirane suknje, ono što je ove jeseni posebno popularno su plisirane haljine, a nose ih gotovo sve popularne trendseterke.

Zato, ako još uvek niste, razmislite o kupovini barem jedne ovakve suknje ili haljine, koja će se, garantovano, sjajno uklopiti u vašu jesenju garderobu.
elle.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...