6 trikova uz koje ćeš se sama isfenirati i izgledati kao da si bila kod frizera


Koliko god fen frizure dobro izgledale, one napravljene kod kuće nikad ne izgledaju dobro kao one kod frizera. Upravo zato, donosimo nekoliko genijalnih savjeta kako napraviti profesionalno dobru frizuru dok stojiš u ogrtaču ispred kupaonskog ogledala!


1.Prvo suši, onda stiliziraj
Prije fokusiranja na fen frizuru, kosu bi trebala djelomično posušiti samo s proizvodom za zaštitu od topline, a zatim tek dodati proizvod za styling i fokusirati se na ono što želiš izvesti.   


2. Isprobaj primer
 Primeri za kosu su super stvar jer kosu prije sušenja njeguju, nerijetko i štite od topline, a pritom osiguravaju da frizura bude dugotrajnija.


 3. Zadrži vlagu u tankoj kosi
Ako imaš tanke vlasi, onda se sigurno od vlage u zraku polijepe po glavi i izgledaju beživotno. Ako želiš da ti kosa stoji živahno i nakon pranja i feniranja, najbolje je kosu oprati i staviti regenerator koji se ne ispire, jer će je tako štititi od vlage.


4. Umjesto fen frizure - odglumi je!
 Kosu brzinski posuši i zaveži je u visoku, ali opuštenu punđu i odi spavati. Ujutro kad se probudiš imat ćeš prirodni volumen u kosi.


 5. Za kratku kosu - koristi prste
Umjesto da sušiš cijelu glavu, podjeli je na sekcije i suši tako da kosu povlačiš prstima i kroz prste, umjesto češljem, jer ćeš tako stvoriti više volumena.


6. Šiške
Za šiške uvijek se koncentriraj prvo na korijen šiški, jer on može voditi do nezgodnih razdvajanja vlasi na čelu, a želiš li da stoje baš kako si zamislila, na njih nanesi malo pjene za kontrolu forme ili spreja sa soli, a onda ih suši u smjeru obrnutom od onoga u kojem želiš da padaju - jer kad padnu, onda će pasti točno kako želiš.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!