Započni dan na najbolji način.. Ovo je savršena jutarnja rutina za svaki horoskopski znak


Ono što neminovno dolazi s novim „radnim“ počecima jest i ustajanje rano ujutro! To za mnoge i nije baš jednostavna zadaća. Zbog toga otkrivamo kako izgleda tvoje savršeno jutro – prema tvom horoskopskom znaku…

Djevica
Djevice su vrlo organizirane, gotovo savršeno. Uvijek ustaješ u isto vrijeme i tvoja jutarnja rutina je točno određena prema tvom senzibilitetu. Sve mora biti napravljeno u pravo vrijeme. Zbog toga je najbolje da večer prije napraviš listu zadataka. Svejedno je što ćeš gore napisati: pranje kose, spravljanje doručka ili trčanje – dok god se držiš reda, dobro ćeš započeti dan.

Vaga
Za vage je važan pravi balans. Ti želiš ući u svakodnevicu s harmonijom i ujednačenošću. Važna ti je šalica kave i vrijeme za sebe. Zatim beauty-rutina u kupaonici. Za vrijeme doručka moraš pročitati najnovije vijesti kako bi upućena otišla u svakodnevicu.

Škorpion
Škorpioni cijene rutinu. Kako bi dobro krenuli s danom, sve se uvijek mora odvijati u isto vrijeme. Osim toga, voliš kad krene „sportski“. Kako bi došla do prave energetske razine, runda trčanja ili jutarnji trening u fitness studiju prava su stvar za tebe.

Strijelac
Strijelci vole kad jutro krene mirno: prvo meditiraj jednu rundu i uzmi si vremena za sebe. Zatim si spremna na odlazak u vanjski svijet. Strijelci sve vole znati. Za vrijeme pranja zuba poslušaj ranojutarnje vijesti i imat ćeš dovoljno tema za cijeli dan.

Jarac
Jarac se može opustiti tek kad su sve stvari na svojem mjestu. Za tvoju jutarnju rutinu je struktura najvažnija. Uzmi si vremena kako bi se pobrinula za red. Za dobre stvari treba vremena. Započni dan tako da pospremiš krevet. Potom pospremi spavaću sobu te počni pripremati outfit za dan.

Vodenjak
Vodenjaci spadaju među najsretnije znakove kad je riječ o ustajanju – odmah se probude i spremni su za akciju. Jutarnja rutina ti nije previše bitna. Međutim, za tebe je najgore ostati sjediti kod kuće. Najbolje da odmah iziđeš iz kuće, otiđeš u obližnji kafić ili šećeš malo.

Ribe
Sasvim suprotno od vodenjaka, ribe ne mogu odmah iskočiti iz kreveta i prigrliti novi dan. Treba im tiha budilica i snooze tipka. Kad nakon petog zvonjenja napokon ustaneš, najprije se istuširaj vrućom vodom. Najbolje je pri tome slušati smirujuću glazbu. Važno je da si isplaniraš dovoljno vremena da ispušeš stres.

Ovan
Ovan svakoga jutra doživi neko iznenađenje. Izjednačenost je strana riječ za ovaj znak. Jednom si prepuna energije, a drugi dan ne možeš ustati iz kreveta. Najbolje je da odmah ustaneš čim zazvoni budilica te odmah napraviš lagani trening. Potom u kupaonicu te na kraju dobro doručkuj.

Bik
Bik treba ujutro polako započeti dan. Bikovi su strpljivi ljudi, ali ujutro im treba dodatnog strpljenja. Dakle, započni dan sasvim mirno. Napravi si šalicu kave i porciju musla kako bi se napunila energijom. Potom otiđi na dugo tuširanje kako bi se doista probudila.

Blizanci
Žene rođene u znaku blizanaca su prave „power-girls“! Jutarnja rutina nije ti bitna. Hoćeš li duže spavati ili ranije izići iz kuće – totalno ti je svejedno. Prilagodit ćeš se svakoj situaciji. Doduše, ujutro imaš želju za čavrljanjem. Razgovaraj s ljudima s kojima živiš ili nazovi najbolju prijateljicu kad nađeš vremena.

Rak
Za raka je polagan početak dana idealan. Također ti je važna organizacija. Najbolje da sve pripremiš navečer kako ujutro ne bi bilo stresa. Ako si trebaš oprati kosu, napravi to večer prije. Tako ćeš si olakšati put kroz izlazna vrata.

Lav
Lav je već rano ujutro rado kreativan. Najbolje da si navineš budilicu nešto ranije kako bi imala vremena pisati dnevnik, nazvati prijateljicu, planirati večer ili jednostavno čitati napetu knjigu. Dodatna porcija hormona sreće ti je također jako važna. Svejedno je li riječ o mački ili partneru: malo milovanja ujutro dat će ti energije za cijeli dan.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE