Tanukitaku metod vežbanja: Ubrzava metabolizam, topi masne naslage sa stomaka!


Kozmetičarka Juko Hisa je izgubila 15 kilograma kada je poradila na metabolizmu. Sada već 20 godina, njena kilaža se ne menja.

Hisa kaže da su za njen vitak struk i mladost zaslužni dobar metabolizam i probavni sistem. Naravno, ona se trudi da se pridržava kvalitetne hrane i voli da jede domaća, kuvana jela. Ali glavna zasluga u gubljenju kilograma je njen lični metod - Tanukitki- kretanje dlanovima po problematičnim delovima tela.

Suština vežbe:
Jedan od razloga za povećan stomak i masne naslage oko struka je taj što je stomak plitak i unutrašnji organi su podignuti. Vratite ih nazad, stimulišući krvne sudove i limfu, aktivirajući ceo stomak. Kretanje će stvoriti aktivno povećanje metabolizma.

Menjajte položaj dlana svaka 2 do 3 zamaha, udarajući se po celom stomaku i lagano ga pritiskajući. Neka jačina pritiska bude kao masaža.

Lagano se udarajte po celom abdomenu. Stanite u raskorak, tako da širina stopala bude u ravni sa  ramenima. Dlanovima se "udarajte" lagano po stomaku  to sa leva na desno, naizmenično od vrha do dna. Isto lagano masirajte stomak u pravcu kazaljke na satu.
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE