Ovih 5 trendi modela džempera zavolećemo i pre nego što stigne jesen


Ništa nije bolji vesnik jeseni od novog džempera u privatnoj kolekciji. Osim što je udoban i topao, on je savršeni modni saveznik. Uz njegovu pomoć u samo jednom potezu sve one prelepe lepršave suknje i haljine možete transformirati u omiljene jesenje komade i tako izbeći (nepotrebni) financijski udarac na vaš kućni budžet.

Pa ako vaša garderoba vapi za osveženjem - isplati se uložiti u neki od pet modela koji će uverljivo vladati ulicama ove jeseni:

Zelene nijanse su neizbežne
Upravo je zelena boja najavljena kao jedan od pravih modnih hitova u nadolazećim danima pa ne čudi što su upravo džemperi u tim nijansama must have.

Pomešajte sve boje
Ako se ne možete odlučiti kojom bojom želite razbiti dosadno, jesenje sivilo, najjednostavnije je obući džemper u što više boja. Uostalom, u takvom autfitu nemoguće je ostati neprimećen.

Fair Isle pletivo
Reč je o pletenim printovima koji su podjednako popularni u muškoj i ženskoj modi, a nose se na apsolutno svemu. Od pulovera pa sve do čarapa. No to ni ne čudi s obzirom na njegovu upečatljivost. Osim toga, njegovu popularnost potvrđuju i dizajneri poput Coco Chanel i Jean Patoua koji su ovaj print odavno uvrstili u svoje kolekcije.

Predimenzionirani rukavi
Trend predimenzioniranosti i dalje ne posustaje. Dok su torbice svakim danom sve manje i manje, rukavi na odeći su ekstremno narasli.

Inspiraciju pronađite u stilu princa Čarlsa

Potpuno smo ozbiljni. Upravo je on poznat po argyle prinut koji redovno nosi na svojim džemperima. Iako princa Čarlsa verovatno niste smatrali svojom modnom ikonom, zahvaljujući Chloéu i Preenu Thornton Bregazziju, koji su ovakvo pletivo prošetali svetskim modnim pistama, i u vašem ormaru bi se uskoro mogao pronaći donedavno omraženi print.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!